Chalet Arkor

Avoriaz
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.5

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

123km

Gevorderde

350km

Expert

70km


Op de beneden verdieping van chalet Arkor vindt u de sauna, een  2-persoonskamer en een badkamer met douche en toilet. Op de begane grond vindt u drie 2-persoonskamers, een apart toilet en een badkamer met bad en douche.

Het leefgedeelte bevindt zich op de 1e verdieping van het chalet. In de zonnige en lichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen na een dag in de sneeuw en genieten van het haardvuur. U heeft hier ook een prachtig uitzicht over de piste. Het eetgedeelte ligt aansluitend aan de woonkamer.

Op de 2e verdieping bevindt zich nog een 3-persoons slaapkamer, badkamer met douche en toilet.

Aantal personen

Aantal bedden:11

Aantal kamers

  • 3 x 2 persoonskamer
  • 1 x3 persoonskamer
  • 1 x 2 persoonskamer

Specificaties

  • Sauna
  • Panorama uitzicht over de piste
  • Open haard
  • Ski-in /Ski-out

Avoriaz is een sfeervol en gezellig dorp ondanks de hoogbouw die het heeft. Het ligt op de grens van Zwitserland met het hoogste punt op 2466 meter wat het gebied sneeuwzeker maakt, het is één van de grootste skigebieden van de wereld met 580 kilometer pistes .

Het dorp is voor de wintersport gebouwd en daarom erg praktisch ingericht. De skiliften gaan zelfs door het dorp heen. Elk hotel is zo gelegen dat je zo snel mogelijk de piste op kan en makkelijk naar het centrum kan lopen. Ze maken gebruik van tunneltjes/ bruggen en liften waardoor je altijd snel een weg naar het centrum vindt. In het centrum zitten restaurantjes/winkels/ bars en discotheek, voornamelijk in de avond is er een gezellige relaxte sfeer. Aangezien het een autovrij dorp is, loopt, sleet en skiet iedereen door het dorp. Er rijden paardensledes met bellen waardoor je een echt vakantiegevoel krijgt. 

Het grote skigebied geeft genoeg uitdaging voor iedereen, je skiet zowel in Frankrijk als Zwitserland en je kan er heerlijke dagtochten maken. Er zijn in verhouding minder zwarte pistes maar de bekende "Le Mur" en "La Coup du Monde" maken dit helemaal goed. Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite