Chalet Elfriede

Fiss
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.6

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Chalet Elfriede ligt in hartje Fiss. Een perfecte uitvalsbasis voor de skivakantie!

In de historische dorpskern van Fiss ligt het prachtige Chalet Elfriede. Vanaf het chalet zijn de skiliften, verschillende restaurants en winkels op korte loopafstand gelegen.

Chalet Elfriede is persoonlijk en warm ingericht met een typisch Oostenrijkse twist. Daarnaast biedt het chalet mooie uitzichten over het dorp. Met hoogwaardige materialen en hout is er veel aandacht besteed aan de inrichting. Het chalet beschikt over meerdere slaapkamers en appartementen. In totaal biedt het voor 58 personen een heerlijk ontspannen verblijf. In de gezellige eetkamer kan er met zijn allen genoten worden van een overheerlijk ontbijt of diner. Tevens is er voor na het skiën een sauna beschikbaar om de spieren weer los te maken voor de volgende dag!

Aantal personen

Aantal bedden:58

Aantal kamers


Specificaties


Fiss is een leuk, keurig verzorgd dorp met een kerk uit de veertiende eeuw en beeldige Tiroolse huizen. Het charmante oude centrum van Fiss is werkelijk een plaatje! 

De omgeving van het wintersportdorp is niet minder mooi. Een goede manier om je te verplaatsen is over de loipes. Die kunnen soms best pittig zijn. De meeste gaan richting Ladis . Dat is een kleine wintersportplaats die ongeveer 200 meter lager ligt dan Fiss. Gemiddeld bevindt u zich in dit gebied op zo’n 1300 meter hoogte.

Fiss is een sneeuw- en zonzeker wintersportdorp met een charme om van te dromen. De Hexenalm is in de hele regio bekend en iedereen eindigt hier aan het eind van de skidag. Voor de liefhebbers is er in Hack's Kaller nog genoeg vertier na het diner.

Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat! De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren. De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt poedersneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiss-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

 

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite