Chalet Krista

Kitzbuhel
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons team



Piste informatie:

Beginner

101km

Gevorderde

61km

Expert

17km


Het chalet heeft een typisch, eenvoudig Oostenrijks karakter en beschikt over 14 slaapkamer, waarvan 12 kamers beschikken over een en-suite badkamer. Alle kamers op de eerste en tweede verdieping geven toegang tot het balkon. Tevens bied het chalet een gezellige woon-/eetkamer waar u na een dag op de piste heerlijk kan opwarmen en nagenieten. Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg beschikt over 54 gondelbanen en liften, 119 kilometer aan pistes en tevens zijn er 2 snowparken in het gebied aanwezig! Kitzbühel biedt daarnaast ook een uitgebreid wandel netwerk.

Aantal personen

Aantal bedden:28

Aantal kamers

Begane grond
  • 2 x tweepersoonskamer met gedeelde badkamer
Eerste verdieping:
  • 4 x tweepersoonskamer met eigen badkamer en gedeeld balkon
  • 1 x driepersoonskamer met eigen badkamer en gedeeld balkon
  • 1x vierpersoonskamer met eigen badkamer en gedeeld balkon
Tweede verdieping:
  • 1 x tweepersoonskamer met eigen badkamer en gedeeld balkon
  • 4 x driepersoonskamer met eigen badkamer en gedeeld balkon

Specificaties

Geschikt voor 20 tot 28 personen
WiFi
Centrum en liften op 5 minuten lopen
Woon-/eetkamer met koeling voor drankjes
Eenvoudig ingericht

Kitzbühel belichaamt als bijna geen enkele andere wintervakantieregio romantische charme, sportieve uitdagingen en verfrissende levenslust. De unieke, sprookjesachtige sfeer van de Gamsstad tijdens het koude seizoen, de unieke geografische ligging en het karakter van de regio, het bijna eindeloze aanbod aan uiteenlopende sportmogelijkheden evenals de talrijke evenementen en festivals van internationale klasse maken Kitzbühel van jaar tot jaar de nummer-één-winterbestemming voor meer dan een miljoen mensen. 

De regio rond het skiparadijs Kitzbühel is in een uiterst gunstig noordwestelijk stuwgebied gelegen, waardoor sneeuw verzekerd is tot in het dal van december tot april. Dankzij de grasbedekking tot op een hoogte van 2.000 m volstaan zelfs relatief kleine hoeveelheden sneeuw om onbezorgd aan wintersport te doen en dat voor een lange periode.

Sinds de 3S-baan tussen de skigebieden Hahnenkamm/Pengelstein en Jochberg/Resterhöhe in gebruik genomen werd, opende zich de volledig nieuwe wereld van de “skisafari” in het skigebied Kitzbühel. Sindsdien kan je in het hele skigebied van Aschau tot pass Thurn in beide richtingen skiën zonder beroep te moeten doen op een gratis pendelbus voor de terugtocht. 

Kortom, sneeuwzekerheid en optimaal onderhouden pistes nodigen je uit om onbegrensd te genieten van het skiën. 













Social media





Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite