Chalet Michelle

Les Menuires
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

317km

Gevorderde

216km

Expert

74km


Vanaf het chalet stap je zo de piste op, deze blauwe piste voor de deur brengt je naar de skilift Tortollet. Na een heerlijke dag skiën stopt u zo voor de deur van het chalet. 

Het chalet is in de zomer van 2012 volledig opgeknapt, het chalet bestaat uit veel hout waardoor het een gezellige sfeer geeft. Er zijn 7 comfortabele slaapkamers aanwezig met eigen badkamer. In de avond kan iedereen bij elkaar zitten in de zithoek met openhaard in de woonkamer. 

Aantal personen

Aantal bedden:16

Aantal kamers

  • 1 x tweepersoonskamer met badkamer
  • 3 x tweepersoonskamer met badkamer
  • 1 x tweepersoonskamer met badkamer (op de gang)
  • 2 x twee- tot driepersoonskamer met gedeelde badkamer

Specificaties

  • Open haard (haardhout inclusief)
  • Gratis WiFi

Dorp
Les Menuires ligt op 1850 meter in de Vallée des Belleville, waar ook Saint-Martin en Val Thorens liggen. Voor de Winterspelen van 1992 heeft Les Menuires een grote opknapbeurt gehad. Elk gebouw is per ski te bereiken en het is er een stuk goedkoper dan in de andere dorpen van de Trois Vallées.
 

Skigebied
Hier in de Savoie ligt een compleet skiuniversum met ruim 500 kilometer piste en vijf skistations, met een variatie die u nergens anders aantreft. Het gebied heeft meer dan 170 liften en 1230 sneeuwkanonnen. Afdalen kunt u in het poedersneeuw paradijs Les Trois Vallées tot in mei. Vanuit elk dorp transporteren supermoderne liften u naar de meest fantastische hoogtes.Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite