Chalet Raterhof

Fiss
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.5

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Het chalet
Chalet Räterhof heeft een fantastische ligging; letterlijk aan de voet van de pistes en naast de oefenweide. De Seilbahn ligt op nauwelijks vijftig meter van het chalet en via een eenvoudige route skiet u aan het einde van de dag zo terug naar huis. Na het skiën kunt u even bijkomen in de heerlijk knusse woonkamer, of u kunt het dorpscentrum, dat op loopafstand is te bereiken, gaan verkennen. Räterhof is een comfortabel en ruim Oostenrijks huis en maakt al jaren deel uit van ons assortiment.

Kamers
Het heeft een aparte woon- en eetkamer, een groot terras met uitzicht op de piste. De slaapkamers zijn knus ingericht. Op elke etage is een badkamer en toilet aanwezig. Het chalet heeft voldoende parkeergelegenheid en tijdens uw vakantie heeft u de auto niet meer nodig.

Aantal personen

Aantal bedden:21

Aantal kamers

 • 6 x tweepersoonsslaapkamer met wastafel
 • 2 x tweepersoonskamer met douche en wasbak
 • 1 x tweepersoonskamer met badkamer met douche en toilet
 • 1 x twee- tot driepersoonskamer met badkamer met bad en toilet
 • 3 x apart toilet
 • 2 x badkamer met douche en wastafel

Specificaties

 •  Op iedere etage toilet en badkamer
 • Ruim buiten terras
 • Parkeergelegenheid
 • Aparte woonkamer en eetkamer
 • Berging voor ski's en schoenen

Fiss is een leuk, keurig verzorgd dorp met een kerk uit de veertiende eeuw en beeldige Tiroolse huizen. Het charmante oude centrum van Fiss is werkelijk een plaatje! 

De omgeving van het wintersportdorp is niet minder mooi. Een goede manier om je te verplaatsen is over de loipes. Die kunnen soms best pittig zijn. De meeste gaan richting Ladis . Dat is een kleine wintersportplaats die ongeveer 200 meter lager ligt dan Fiss. Gemiddeld bevindt u zich in dit gebied op zo’n 1300 meter hoogte.

Fiss is een sneeuw- en zonzeker wintersportdorp met een charme om van te dromen. De Hexenalm is in de hele regio bekend en iedereen eindigt hier aan het eind van de skidag. Voor de liefhebbers is er in Hack's Kaller nog genoeg vertier na het diner.

Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat! De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren. De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt poedersneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiss-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

 

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite