Chalet Sonnwend

Fieberbrunn
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

140km

Gevorderde

112km

Expert

18km


Het is een ruim opgezet chalet en nog helemaal in Tiroolse stijl. Jullie hebben de beschikking over een gezellige bar met stube op de begane grond en een ruime eetkamer waar genoten kan worden van het diner. Het chalet ligt op 100 meter van het centrum van Fieberbrunn en op 1500 meter van de dichtstbijzijnde skipiste. Op 200 meter afstand van het chalet stopt de bus om jullie binnen enkele minuten naar één van de grootste aaneengesloten skigebieden van Europa te brengen.

Het chalet beschikt over +/- 31 kamers. Er zijn twee- drie- en vierpersoonskamers. In totaal zijn er max 73 bedden in het chalet. De kamers in Alpenstijl zijn voorzien van een badkamer met een haardroger en een douche of een bad.

Aantal personen

Aantal bedden:73

Aantal kamers

  • 4 x 1-persoonskamer met douche & toilet
  • 17 x 2-persoonskamer met douche & toilet
  • 5 x 3-persoonskamer met douche & toilet
  • 5 x 4-persoonskamer met douche & toilet

Specificaties

  • Gratis Wifi beneden
  • Eigen huisbar
  • Verwarmde skiberging

Fieberbrunn ligt in het Pillerseetal in een prachtige natuurlijke omgeving. De naam van het stadje is ontleend aan het bezoek van een vorstin uit de veertiende eeuw, die de waterbron in het plaatsje bezocht om van haar kwellende, chronische koorts af te komen. Toentertijd heette het dorp nog Pranau, maar al gauw veranderden de inwoners het in ‘Koortsbron’, Fieberbrunn.

Tegenwoordig bezoeken mensen de plaats niet zozeer meer voor de heilzame bron, maar vooral vanwege de authentieke Tiroler sfeer, oergezellige ‘huttencultuur’ en goede wintersportmogelijkheden.

Na het skiën of voor het nachtleven komt iedereen in Fieberbrunn weer samen in de uitgaansgelegenheden van Fieberbrunn de ‘’D&D’’ of ‘’Biwak’’. Direkt aan het dalstation gelegen! Voor de echte après-ski kunt u altijd nog naar Saalbach of Hinterglemm, dit is zo'n 45 minuten rijden. 

Het Pillerseetal bestaat uit drie skigebieden met elk een eigen karakter: in total beslaan deze deelgebieden een kleine 100 kilometer aan pistes van elk niveau. Alle drie de skigebieden staan bekend om hun vriendelijke prijsniveau en gemoedelijke sfeer. Maar in 2015 / 2016 wordt de nieuwe verbinding geopend met Saalbach / Leogang en komt het total op 240 kilometer aan piste met 68 liften.

 

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite