Chalet Zita

Ischgl
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 9.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

142km

Expert

49km


Dit charmante chalet is gelegen in het prachtige dorp Ischgl. Vanaf uw balkon kijkt u uit over het levendige centrum van Ischgl.

Het centrum is circa 500 meter vanaf het chalet gelegen en binnen een afstand van 300 meter vindt u de Fimbabahn lift. Vanaf het chalet kunt u met de unieke ‘travelator’ (loopband) in stijl naar de Fimbabahn. Het is mogelijk om tot vlak voor de deur terug te skiën en om uw materiaal op te bergen in het ski hok van het chalet.  

Chalet Zita beschikt over 11 slaapkamers en 10 badkamers, oftewel vrijwel alle kamers beschikken over een ensuite badkamer. Tevens beschikt het grotendeel van de kamers over een balkon waar u na een dag skiën heerlijk kan genieten van de namiddagzon.  

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats, gelegen op 1.377 meter in het Paznaunertal (Tirol). 

Voor elke type wintersporter heeft het dorp van alles te bieden; Veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek en gezellig dorp, veel winkels en uitstekende après-ski. Ischgl staat bekend om haar mondaine sfeer en de spectaculaire openlucht concerten.

Het skigebied  Silvretta Arena

Het skigebied van Ischgl, de Silvretta Arena, is met meer dan 200 kilometer piste en meer dan 40 liften een geliefde bestemming in de Alpen. 

Het grootste gedeelte van het skigebied ligt op een hoogte tussen de 2000 en 2872 meter. Het gebied heeft hierdoor een grote sneeuwzekerheid en tussen november en begin mei kan er zonder problemen geskied worden. Het gebied ligt op de grens tussen Oostenrijk en Zwitserland en daarom kan je in het nabij gelegen Samnaun even genieten van een Zwitserse raclette of taxfree inkopen doen.

Aantal personen

Aantal bedden:22

Aantal kamers

Begane grond

Eetkamer
 • Woonkamer

  Eerste verdieping
 • 1x tweepersoonskamer met ensuite badkamer
 • 4x tweepersoonskamers met ensuite badkamer en balkon
  Tweede verdieping
 • 1x tweepersoonskamer met ensuite badkamer
 • 4x tweepersoonskamers met ensuite badkamer en balkon
  Derde verdieping
 • Specificaties

  • Maximaal 22 personen
  • Centraal gelegen
  • Skihok
  • Terug skien tot vlakbij het chalet
  • Gratis Wifi

Het skigebied van Ischgl, de Silvretta Arena, is met meer dan 200 kilometer piste en meer dan 40 liften een geliefde bestemming in de Alpen. Het grootste gedeelte van het skigebied ligt op een hoogte tussen de 2000 en 2872 meter. Het gebied heeft hierdoor een grote sneeuwzekerheid en tussen november en begin mei kan er zonder problemen geskied worden. Het gebied ligt op de grens tussen Oostenrijk en Zwitserland en daarom kan je in het nabij gelegen Samnaun even genieten van een Zwitserse raclette of taxfree inkopen doen.

Ischgl is een traditioneel Oostenrijks dorp met gezellige straatjes rondom een mooi kerkje op een heuvel midden in het Paznaun-dal.

Tegelijkertijd wordt deze plaats terecht het ‘Ibiza van de Alpen’ genoemd. In het dorp is het altijd gezellig druk. De autovrije dorpsstraat bruist, met winkeltjes en cafeetjes, trendy après-ski bars, disco’s en nachtclubs.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite