Dutchweek

Dutchweek 2019: Saalbach, Gerlos & Zell am See

En natuurlijk zijn wij erbij! Dutchweek is uitgegroeid tot een waar begrip. Het is het eindfeest van het winterseizoen, welke je zeker niet mag missen!

Saalbach vanaf 20 tot en met 24 maart 2019

Maar liefst 230 bedden hebben wij ingekocht in Saalbach, om zo niets te hoeven missen van dit grootse Event. Beide accommodaties zijn 4-sterren accommodaties voor een geweldig scherpe prijs, uiteraard zijn onze arrangementen inclusief entree voor alle Dutchweek feesten!


Saalbacherhof
Hotel Saalbacherhof **** - 150 bedden - Beter dan dit wordt het niet. Het mooiste hotel van Saalbach, in het centrum gelegen, tijdens de Dutchweek. Wij hebben de bedden alvast voor jullie ingekocht.


Voor de offerte klik hier

Auwirt
Hotel Auwirt **** - 80 bedden - Centrum Saalbach


Voor de offerte klik hier


Gerlos vanaf 27 tot en met 30 maart 2019

Ook in Gerlos zijn wij erbij! In hotel Alpenhotel Tirolerhof en Hotel Platzer hebben wij totaal 130 bedden ingekocht. Ook in Gerlos is het arrangementen scherp geprijsd en natuurlijk inclusief entree voor alle Dutch week feesten!


Tirolerhof
Hotel Alpenhotel Tirolerhof **** - 100 bedden - Begin van centrum Gerlos


Voor de offerte klik hier

Tirolerhof
Hotel Platzer Gerlos **** - 30 bedden - Geweldig hotel gelegen in het centrum van Gerlos. Alles binnen handbereik, in Gerlos is het altijd feest!

Voor de offerte klik hier
Zell am See vanaf 23 tot en met 27 januari 2019

Een primeur; Dutchweek Zell am See! Deze winter wordt Zell am See toegevoegd aan de Dutchweek bestemmingen, dus ook daar wordt het een groot feest. Eind januari wordt het soms toch pietsie rustige Zell am See the place to be. DJ’s en diverse artiesten zorgen voor een geweldig feest tot in de kleine uurtjes!


Tirolerhof
Hotel Grüner Baum **** - 40 bedden - Ook dit hotel ligt in het centrum. Liften op loopafstand en in het hart van de diverse Dutchweek optredens. Waar Zell am See normaliter niet extreem bruist, zal het tijdens de Dutchweek zich ontpoppen tot een geweldige ski én après-ski bestemming!

Voor de offerte klik hier


“Dutchweek Saalbach & Gerlos. Beide een spetterende evenementen met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure, in de sneeuw,
voor wintersporters die houden van een goed feestje”

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2018
build by Mega Bite