Dutchweek 2020: Gerlos, Kaprun, Kirchberg, Saalbach & Zell am See

En natuurlijk zijn wij erbij! Dutchweek is uitgegroeid tot een waar begrip. Welke je zeker niet mag missen!Zell am See & Kaprun

"Who will we see at the See?"

De combinatie van Duitse après-ski, DJ’s, live muziek en live zang zal zorgen voor gezellig entertainment. Vooral herkenbare hits ga je horen, waarbij stilzitten onmogelijk is. Ook zal er een wintersport activiteit georganiseerd worden waaraan deelname gratis is, hiermee maak je ook nog eens kans op grote prijzen! In Zell am See en Kaprun zullen twee verschillende programma’s worden georganiseerd, dit betekent dat er twee verschillende programma’s zullen zijn met ieder een eigen eventbandje.

Dutchweek Zell am See – Kaprun zal plaatsvinden van woensdag 22 januari tot zondag 26 januari 2020.
Saalbach

"Sagst du jawohl ich gehe nach Saalbach?"

Na vijf geweldige edities van Dutchweek Saalbach, zal in maart 2020 het mooie Oostenrijkse Saalbach voor de zesde keer door Dutchweek gekleurd worden. Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje.

Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste, waarna vanuit de verte vanaf een uur of 14.00 al de heerlijke beats te horen zijn bij een van onze locaties. Wanneer je de dal afdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp door feesten op de echte Oostenrijkse Après-Ski party’s. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kan voor een heerlijk Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Dutchweek Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 18 maart tot zondag 22 maart 2020. Boek je je reis naar Saalbach bij Wens Business Events dan organiseer je meteen je toegang tot alle feesten tijdens Dutchweek Saalbach!
Gerlos

"Jetzt gehz los"

Na een geweldig succesvolle tweede editie zal er ook in 2020 een Dutchweek Gerlos worden georganiseerd! De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken. Dutch week Gerlos vindt waarschijnlijk plaats van 28 maart - 5 april 2020.

“Dutchweek Gerlos, een end-of-season event met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure! Geweldig skigebied met te gekke feesten, daar moet je bij zijn!” De nieuwe skilift Dorfbahn Gerlos samen met de Isskogelbahn zorgen ervoor dat de super gave feesten goed bereikbaar zijn en zo beschik je ook over nog meer wintersportmogelijkheden! Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de weg wijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist wederom daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang.

Wil jij mij met jouw collega’s aanwezig zijn op een van deze te gekke feest locaties, laat het ons weten en wij zorgen voor een passende accommodatie, eventueel het vervoer en uiteraard de Dutchweek festival bandjes.
Kirchberg

"Es gibt nur ein Gas…: vollgas!"

Vol trots presenteren wij het nieuwste Dutchweek event; Dutchweek Kirchberg.

Van 15 t/m 19 januari 2020 staat Dutchweek Kirchberg in het teken van de leukste en beste feesten. Dutchweek Kirchberg is één groot avontuur. Van rodelen tot het dansen op de lekkerste deuntjes op het plein. Dutchweek Kirchberg heeft het allemaal. Laat ons je beste moves zien onderaan de splinternieuwe Fleckalmbahn piste, eenmaal opgewarmd dansen we tot in de kleine uurtjes in de Tiroler.

Een échte primeur in de Kitzbüheler Alpen in 2020. Stuif met ons mee naar de sneeuw. Laat de boel de boel en kom 4 dagen genieten van een geweldig programma. Van après-ski op het dorpsplein, een te gekke rodelmiddag tot dansen op je skiboots onderaan de nieuwe FleckalmBahn en een lekker drankje in de Tiroler. Kirchberg biedt het allemaal.


“Dutchweek Gerlos, Kaprun, Saalbach & Zell am See. Op alle locaties spetterende evenementen met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure, in de sneeuw,
voor wintersporters die houden van een goed feestje”

Dutchweek


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2020
build by Mega Bite