Alle ervaringenCopaco

Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco

Deloitte

Voor het eerst via Wens Business Events geboekt - met 27 collega's naar Ruth in Solden geweest. Wij hebben een heerlijk verblijf op een centrale locatie gehad. Vriendelijke en flexibele staff en voortreffelijk eten! - Deloitte

BDO

Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events. De volgende locaties hebben we reeds bezocht: Bad Gastein;Leogang;Ischgl; Sankt Anton; Fiss (2x); Flachau; Finkenberg. De jaarlijkse keuze voor Wens Business Events komt door de jarenlange relatie en de fantastische locaties en verzorging die ze ons ieder jaar weer bieden. Als bedrijf willen we in het korte verblijf in Oostenrijk (van woensdag tot zaterdag) graag goed verzorgd worden. Wens Business Events biedt als bijna de enige organisatie een chalet met catering aan. Maar dan ook nog op de goede locaties. Het ontbijt en avondeten wordt geheel door de Nederlandse chaletstaf verzorgd. Dat biedt ons de mogelijkheid om als collegas van BDO onder elkaar heerlijk te genieten van het skien, snowboarden en de apres ski. Tevens is de service die ze vanaf de aanvraag tot het einde van de reis geven helemaal top. Alle wensen die wij hebben kunnen worden ingevuld. Geef bij de aanvraag van een reis zo duidelijk mogelijk alle wensen aan die je hebt, maar ook wat je absoluut niet wilt. Hierdoor krijg je altijd de beste offertes, is onze ervaring. Wens Business Events weet wat je wilt. Zij hebben de ervaring en de kennis om er een top vakantie van te maken!

Achmea

Voor de tweede keer een top winteruitje gehad. Super sfeer, mede mogelijk gemaakt door Wens.

Adwise

Wat een super incentive voor het team! Via jullie een mooi chalet op perfecte locatie in Fiss geboekt. De reis en het complete verblijf was tot in de puntjes geregeld, vriendelijke staf en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt!

Legadex

Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!

ATC TRUST

ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!

ABN AMRO

Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op vakantie geweest en het was direct een onvergetelijke vakantie. We zaten in chalet Sylvana in Ischgl, dat op 5 minuten lopen van de lift ligt. Prima chalet, keurige kamers en hele gezellige woonkamer en eetruimte, waar je met elkaar kunt borrelen, ontbijten en dineren. We hebben voor Wens gekozen, omdat we met onze groepsgrootte het meeste aanbod van leuke accomodaties aantroffen in de mooiste skigebieden. Daarnaast merk je dat Wens zich goed kan verplaatsen in wat wij zochten: een leuke vakantie met collegas, waarbij er een goeie balans is tussen fanatiek skien en gezellig apres skien. Als tips zou ik willen meegeven aan andere groepen: vertel Wens wat je zoekt en laat hun de rest regelen. Wij hebben nog best veel zaken zelf uitgezocht, maar achteraf gezien hadden we net zo makkelijk Wens een aantal zaken kunnen laten uitzoeken. De meerwaarde zit er in dat Wens een veel breder beeld heeft van de mogelijkheden en zo je wensen zo goed mogelijk kan invullen. Scheelt je echt tijd en zorgen. Tot slot: er zitten hele leuke mensen achter het bedrijf Wens. Het is maar een klein team, maar daardoor heb je juist het gevoel dat je een band met ze opbouwt. Dat is alleen maar sterker geworden na het ski event :)

Brunel

We hebben inmiddels onze zevende Brunel wintersport reis vast gelegd. Dit jaar gaan we naar Fiss. Omdat we dit jaar met ongeveer 60 man op reis gaan zitten we in 3 verschillende chalets. Voorgaande jaren hebben wij in Ischgl gezeten, dat was prachtig. De dames van Wens zijn flexibel en denken met je mee, we hebben echt een klik. Het is leuk dat ze meerdere bestemmingen aanbieden, zo kunnen we ook een keer iets nieuws proberen.

JE Consultancy

Net als ieder jaar verzorgt Wens ons zakelijk skiplezier. De chalets zijn over het algemeen prachtig en dit jaar hadden wij wederom een bijzonder gezellige en goede staf die ons tot op het bot verwend heeft. Kortom: volgend jaar zullen wij zeker weer aankloppen bij Wens.

Stek

We hebben een erg prettig ski-uitje gehad. Alles verliep soepel. Fijn dat er korte communicatielijnen waren en duidelijke aanspreekpunten.

Sacha

Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!


 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2019
build by Mega Bite