NIEUW
Wens Hotals

Vol trots kunnen wij zeggen dat wij vanaf heden een “exclusive partnership” hebben met hotel Auwirt by Wens Hotels GmbH. Deze samenwerking is fantastisch voor de grote groepen vanaf 70 personen onder ons die graag een privé accommodatie op vier sterren niveau willen hebben in één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk.
Uiteraard bieden wij dit in het centrum gelegen hotel ook aan voor de “kleinere” groepen vanaf 20 personen.

Naar hotel Vraag nu een offerte aan

Hotel Kirchboden

Wagrain
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

95km

Gevorderde

120km

Expert

10km


Hotel Kirchboden is een typisch Oostenrijks goed 3 sterren hotel. Er is gratis WiFi en een restaurant. U vindt er een eigen bar, zwembad en Welness. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het centrum.

De skilift ligt op 250 meter afstand. De skilift Flying Mozart ligt op loopafstand van het hotel, deze lift is de directe skiverbinding met Flachau. Naast deze lift ligt een ontzettende leuke après-ski gelegenheid de Kuhstall maar ook de AlmMonte is niet te missen!

Voor na het skien beschikt het hotel over een welness met sauna en stoombad. Ook is er een terras waar u kunt genieten van de zon of een drankje.


Vele dorpen vormen samen de Salzburger Sportwelt, waarvan Flachau het bruisende middelpunt is. Mede door de gezellige après-ski trekt dit skigebied een jong en hip publiek. Het berglandschap is glooiend, waardoor het skigebied overzichtelijk is, maar de echte steile afdalingen ontbreken. Alleen bij Wagrain worden de pistes iets uitdagender.

De pistes van Wagrain liggen aan weerszijden van het dorp op respectievelijk de Grießkareck (1991m) en de Graffenberg (1702m). De pistes zijn niet al te moeilijk en trekken met name beginnende tot lichtgevorderde skiërs aan. Voor de meest ervaren skiërs zit de uitdaging in het maken van kilometerslange tochten.

Wagrain is gelegen in het hart van de Salzburger Sportwelt dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Ski amadé. Het dorp is met name in het hoogseizoen gezellig druk.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite