Alle ervaringenTony's Chocolonely

"1000 maal dank voor het prachtige weekend dames en heer van Wens Business Events! Sophie en ik hebben mega genoten. Alles was tot in de puntjes verzorgt, accommodatie en gastvrijheid was top! Het heerlijke eten met ook goede gesprekken over duurzaamheid in combinatie met veel lachen en plezier heeft dit weekend tot een groot succes gemaakt. Tot snel! "
Bart van Heumen, Tony Chocolonely


Avit

"Ook weer thuis na wat ik noem een meer dan echt top skireisje met een groep die zo chill was en gezellig. Mensen en wensen die ik 4 dagen geleden nog helemaal niet kende (op 2 na dan??) en wat gelijk echt te tof bleek. Gelachen, geleerd, gesport en wat gedronken en wil jullie zeker allemaal nog een keer zien weer ergens. Dat gaat zeker lukken. En team Wens; jullie lieten niets te wensen over; Sonnema laat me even met rust??; Tony?s jullie story is hier al tot de wikkel uitgeplozen!?? Thxxx team!! Bis bald!"
Thuur Tonnaer, Avit


Triple A Risk finance

"Ik heb ook echt een briljante paar dagen gehad. Ik denk dat Wens een uitstekende combinatie van personen en persoonlijkheden heeft uitgenodigd, met sneeuw als gedeelde passie. Waar ik eerder van mening was dat grote groepen op een piste samenhouden kansloos was, is mijn ongelijk aangetoond. Leerzaam! Daarnaast heb ik geleerd dat de Mooserwirt, met de juiste personen bij je (en als het niet stampensvol is), eigenlijk best wel een gave tent is. DJ Gerhard ('s zoon) heeft blijkbaar toch een uniek talent? Complimenten voor de fantastische organisatie van het event! Maar ook complimenten voor de chaletstaf, die zelfs vriendelijk blijven als ze onnodig uit bed worden gehaald (nogmaals sorry!). Maar het mooiste zijn misschien toch wel 'de dames + Kyle' zelf - ik had al zo'n vermoeden dat ze niet sporen, en dat blijkt volledig correct te zijn. Fantastisch om zaken mee te doen, en wat mij betreft echt een waardevol weekend om een goede band op te bouwen. Ga zo door!"
Peter van Ommere, Triple A Risk finance


Bright Cape

"In enkele woorden is Wens Business Events goed voor een fanatische verzorgde sfeer, gezelligheid en gastvrijheid. Het ski-event was hierin een schoolvoorbeeld waarin een geweldig gezelschap gecombineerd werd met mooie gesprekken over actuele thema's, heerlijke afdalingen, geweldig eten en entertainment. Het was weer een eer en waar genoegen om hier bij aanwezig te zijn."
Serge Beniers, Bright Cape


Syn Touch

"Wat was het een topweekend en wat was alles super goed geregeld! Ik vond het een eer om hier van deel te mogen uitmaken, en ben de dames en heer van Wens Business Evenets maar ook alle andere deelnemers heel dankbaar voor deze fantastische trip! Mij zal deze nog lang bijblijven..."
Martijn van Duijn, Syn Touch


Telindus

"Sinds 2018 laten wij Wens onze Business Events organiseren. Twee keer achter elkaar, een groot succes. De volgende staat alweer gepland. Het is ontzettend prettig samenwerken met het enthousiaste team van Wens. Het lijkt wel of alles kan. Met heel veel passie en drive organiseren ze tot nu toe onze incentive reizen. Het maakt niet uit wie je spreekt. Het DNA van Wens Business Events bestaat uit organisatiekundig, sfeer makend, gastvrijheid en flexibiliteit. Dit herken je bij iedereen. Wat mij betreft geldt dat ze in staat zijn het onmogelijke voor elkaar te krijgen.
Wat betekent dit voor mij/ons: het effect van deze incentive reizen is dat wij als team sterker terug gaan naar Nederland, met meer energie om er voor te zorgen dat onze eigen business ook blijft floreren. Waarbij we onszelf niet druk hoeven te maken tijdens de reis en maximaal kunnen mee genieten"
Bas ter Heurne, Telindus


Cargill

"Wat een super toffe trip was dit. Prachtig weer en een heel gezellige groep. Bijzonder dat het zo goed kan klikken met allemaal mensen die je nog niet kent. Het skiën verbond ons natuurlijk. Team Wens, nogmaals bedankt voor de uitnodiging en de geweldige organisatie. Jullie weten wat klantvriendelijkheid is en hoe je een trip tot in de puntjes regelt. Chapeau!"
Pieter-Jan, Cargill


Ernst & Young

"Het event was ontzettend goed georganiseerd en bovenal met heel veel energie, passie en enthousiasme gebracht. Het was mooi om de gezichten achter Wens beter te leren kennen, en het is nu nog maar extra bevestigd dat dit gewoon hét business event bureau is waar je mee wilt werken. Het was geslaagd, ik heb genoten en hoop nog eens met jullie 'het licht uit te mogen doen'!"
René Carrillo, EY


Overmorgen

De service van Wens is dankzij het registratiesysteem en de aanwezigheid van een reisleider op locatie perfect. Als organisator van de skitrip vanuit Over Morgen word ik op die manier perfect ontzorgd: collega's kunnen met het registratiesysteem zelf hun wensen doorgeven en op locatie heb ik ook gewoon een vrij weekend. Ook levert Wens maatwerk; bijvoorbeeld bij het vinden van een kroeg om onze pubquiz te kunnen doen.


Wepublic

Bedankt voor jullie hulp, we hebben een fantastische skireis gehad. De chaletstaf, Cas en Marielle, waren ongelofelijk vriendelijk en goed in hun werk. Extra complimenten aan hen!


Scoupy

Alles was via WENS goed geregeld. Locatie huis was prima en het skigebied ook. Chaletstaf was wel wat onzichtbaar, fijn maar ik had ze wel actiever verwacht bij het boeken van eventuele activiteiten etc. Daar zou echt nog winst behaald kunnen worden.


Puur Makelaars

Wij hebben een fantastische tijd gehad, nu al weer heimwee! Stachsja en co waren geweldig, we voelden ons helemaal thuis en zij voelden precies aan waar wij behoefte aan hadden!


Ebbinge

De staff van Chalet Alber was echt ontzettend vriendelijk. Iedereen was erg tevreden over de kwaliteit van het eten. Zelf heb ik een tarwe en lactose intolerantie (erg irritant) maar hier werd echt ontzettend veel rekening mee gehouden. Ik heb bijna nog nooit zoveel keuze gehad in mijn ontbijt en dessert.


Bluefin

Wens Business evnets zorgt voor een goede goede begeleiding bij het boekings- en registratieproces, uitstekende ondersteuning door chaletstaf en leuk en laagdrempelig contact!


oneUp.company

Onze eerste ski reis was een groot succes, mede door Wens die ons vooraf erg goed heeft geholpen. De ligging van onze accommodatie in Châtel was super, het skigebied geweldig (groot, uitgebreid) en we hebben prachtig weer gehad! Combinatie van, fijne service, goed aanbod, meedenken en overzichtelijkheid maakt dat Wens business onderscheidend was. Bedankt voor alles!


Ernst & Young

Al voor meerdere jaren via Wens onze skitrip georganiseerd. De groep bestaat ieder jaar uit ongeveer 80 enthousiaste collega’s en Wens weet er ieder jaar weer een feestje van te maken. De service, de mensen en het aanbod van Wens zorgen er voor dat we graag weer terugkomen. Zowel de Chalet als de Hotel opties zijn tot nu toe in goede smaak gevallen, zo is er dus voor ieder wat wils en kan er per jaar qua locatie en programma ruimschoots afgewisseld worden. Wij kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar!!!


Fruition Partners

“We hebben net als elk jaar weer een fantastisch weekend in de sneeuw beleefd met 70 collega’s. Saalbach is qua wintersportplaats een aanrader, voor (apres)skiërs, snowboarders, maar ook wandelaars! Fijn om voor iedereen wat te kunnen bieden. Ook dit jaar was de organisatie door Wens Business Events weer tot in de details goed geregeld. We willen daarom Melissa, Kristel en Kyle enorm bedanken voor dit fantastische weekend. We kunnen niet wachten tot 2020!”


Copaco

Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco


Deloitte

Voor het eerst via Wens Business Events geboekt - met 27 collega's naar Ruth in Solden geweest. Wij hebben een heerlijk verblijf op een centrale locatie gehad. Vriendelijke en flexibele staff en voortreffelijk eten! - Deloitte


BDO

Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events. De volgende locaties hebben we reeds bezocht: Bad Gastein;Leogang;Ischgl; Sankt Anton; Fiss (2x); Flachau; Finkenberg. De jaarlijkse keuze voor Wens Business Events komt door de jarenlange relatie en de fantastische locaties en verzorging die ze ons ieder jaar weer bieden. Als bedrijf willen we in het korte verblijf in Oostenrijk (van woensdag tot zaterdag) graag goed verzorgd worden. Wens Business Events biedt als bijna de enige organisatie een chalet met catering aan. Maar dan ook nog op de goede locaties. Het ontbijt en avondeten wordt geheel door de Nederlandse chaletstaf verzorgd. Dat biedt ons de mogelijkheid om als collegas van BDO onder elkaar heerlijk te genieten van het skien, snowboarden en de apres ski. Tevens is de service die ze vanaf de aanvraag tot het einde van de reis geven helemaal top. Alle wensen die wij hebben kunnen worden ingevuld. Geef bij de aanvraag van een reis zo duidelijk mogelijk alle wensen aan die je hebt, maar ook wat je absoluut niet wilt. Hierdoor krijg je altijd de beste offertes, is onze ervaring. Wens Business Events weet wat je wilt. Zij hebben de ervaring en de kennis om er een top vakantie van te maken!


Achmea

Voor de tweede keer een top winteruitje gehad. Super sfeer, mede mogelijk gemaakt door Wens.


Adwise

Wat een super incentive voor het team! Via jullie een mooi chalet op perfecte locatie in Fiss geboekt. De reis en het complete verblijf was tot in de puntjes geregeld, vriendelijke staf en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt!


Legadex

Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!


ATC TRUST

ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!


ABN AMRO

Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op vakantie geweest en het was direct een onvergetelijke vakantie. We zaten in chalet Sylvana in Ischgl, dat op 5 minuten lopen van de lift ligt. Prima chalet, keurige kamers en hele gezellige woonkamer en eetruimte, waar je met elkaar kunt borrelen, ontbijten en dineren. We hebben voor Wens gekozen, omdat we met onze groepsgrootte het meeste aanbod van leuke accomodaties aantroffen in de mooiste skigebieden. Daarnaast merk je dat Wens zich goed kan verplaatsen in wat wij zochten: een leuke vakantie met collegas, waarbij er een goeie balans is tussen fanatiek skien en gezellig apres skien. Als tips zou ik willen meegeven aan andere groepen: vertel Wens wat je zoekt en laat hun de rest regelen. Wij hebben nog best veel zaken zelf uitgezocht, maar achteraf gezien hadden we net zo makkelijk Wens een aantal zaken kunnen laten uitzoeken. De meerwaarde zit er in dat Wens een veel breder beeld heeft van de mogelijkheden en zo je wensen zo goed mogelijk kan invullen. Scheelt je echt tijd en zorgen. Tot slot: er zitten hele leuke mensen achter het bedrijf Wens. Het is maar een klein team, maar daardoor heb je juist het gevoel dat je een band met ze opbouwt. Dat is alleen maar sterker geworden na het ski event :)


Brunel

We hebben inmiddels onze zevende Brunel wintersport reis vast gelegd. Dit jaar gaan we naar Fiss. Omdat we dit jaar met ongeveer 60 man op reis gaan zitten we in 3 verschillende chalets. Voorgaande jaren hebben wij in Ischgl gezeten, dat was prachtig. De dames van Wens zijn flexibel en denken met je mee, we hebben echt een klik. Het is leuk dat ze meerdere bestemmingen aanbieden, zo kunnen we ook een keer iets nieuws proberen.


JE Consultancy

Net als ieder jaar verzorgt Wens ons zakelijk skiplezier. De chalets zijn over het algemeen prachtig en dit jaar hadden wij wederom een bijzonder gezellige en goede staf die ons tot op het bot verwend heeft. Kortom: volgend jaar zullen wij zeker weer aankloppen bij Wens.


Stek

We hebben een erg prettig ski-uitje gehad. Alles verliep soepel. Fijn dat er korte communicatielijnen waren en duidelijke aanspreekpunten.


Sacha

Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite