Ski Event 2019! | Limited Edition

Elk jaar organiseren wij een Ski Event voor onze klanten. Wij nodigen dan onze klanten uit om samen met ons een aantal dagen te gaan skin. Zo leren wij, in een ontspannen omgeving, onze klanten beter kennen. Tevens grijpen wij de kans aan om met de diverse deelnemers ervaringen van afgelopen winter te delen. Wat ging er goed en waar kunnen wij ons als organisatie nog in verbeteren. Bedrijven als PWC, ABN AMRO, Accenture en Kennedy van de Laan hebben al eens met plezier deelgenomen aan dit zeer geslaagde event.

Dit jaar kiezen wij er voor om het ski event in december te laten plaats vinden en kiezen we voor een intiemere opzet. In een huiselijke omgeving zullen we samen genieten van heerlijk eten, mooie pistes en gezellige aprs-ski. Daarnaast zal dit ski event in het teken staan van een onderwerp dat ons niet onberoerd laat; het klimaat. We willen graag de kans grijpen om met de diverse deelnemers van gedachten te wisselen over dit belangrijke en actuele onderwerp. Kortom: MEET, SHARE & SKI.

De editie van 2019 wordt een speciale limited edition welke zal plaatsvinden van zaterdag 14 tot maandag 16 december in ons chalet in Lech. Wij nodigen deelnemers persoonlijk uit en vinden het leuk om ze beter te leren kennen in het Oostenrijkse Lech en zijn benieuwd naar de kijk op het klimaat als ondernemer, burger en toerist. Heb je nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen maar denk jij een goede aanvulling te zijn op dit event en ben je beschikbaar op bovengenoemde datum? Laat ons dan weten dat jij interesse hebt. Wellicht dat we nog een plekje vrij hebben.

Auf wiedersehen in Lech!


Team Wens Business Events


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite