Bedrijfsuitje skivakantie

Wilt u als bedrijfsuitje op skivakantie? Doen! Schakel Wens Business Events in als u graag een groepsreis wintersport wilt organiseren. We bieden u hulp met het regelen van vervoer, lessen, skipassen en de accommodatie. Wilt u dit ook? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

Wintersport voor bedrijven

Een personeelsuitje is bedoeld om de band tussen de collega’s te versterken. En waar kunt u dit nu het beste doen dan tijdens wintersport? Wens Business Events is de specialist op het gebied van wintersport voor bedrijven en helpt u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor een groepsreis wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Overnachten kunt u in uw eigen chalet inclusief kok vanaf 15 tot maar liefst 400 personen. Alle accommodaties liggen op toplocaties in het dorp of aan de piste. Beleef dus de ultieme wintersportervaring!

Georganiseerde groepsreis

Als bedrijfsuitje op skivakantie gaan heeft flink veel voordelen. Zo zorgt een actieve skivakantie met het personeel voor een positieve impuls aan de motivatie op de werkvloer. Op deze manier wordt de productiviteit, het enthousiasme en daardoor de omzet vergroot. Hierdoor kunnen we dus wel stellen dat een zakelijk wintersport uitje van onschatbare waarde is voor het bedrijf. Wens Business Events kan het allemaal voor u regelen, dus boek vandaag nog een georganiseerde groepsreis voor uw bedrijf en het wordt voor u geregeld.Skiën of snowboarden?

Als u als bedrijfsuitje op wintersportvakantie gaat dan is het altijd zo dat de één al eerder is geweest en de ander niet. Zo zijn er altijd beginners en ervaren mensen. Gelukkig is het mogelijk om een skiles te nemen voor de mensen die nog beter willen leren skiën of snowboarden. Wij regelen de ski- of snowboard les voor u zodat u dit niet meer op locatie hoeft te doen. Hoe fijn is dat?

Meer weten over bedrijfsuitje skivakantie?

Het kan dat u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft. Hoe ziet een bedrijfsuitje als skivakantie er bijvoorbeeld uit? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail aan onze specialisten. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite