Groepsreis wintersport

Wilt u met een groepsreis met een eigen groep op wintersport? Dan bent u bij Wens Business Events helemaal aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verzorgen van skireizen voor zowel kleine als grote groepen. Schakel ons in als u bijvoorbeeld een skireis moet organiseren voor uw collega’s. We nemen de organisatie voor een deel uit uw handen, zodat u onbezorgd op wintersport kunt gaan. Wilt u dit ook? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

Wintersport vakantie groepsreis

Wilt u echt een keer een leuk uitje organiseren voor uw collega’s? Dan is een wintersport vakantie met een groepsreis een goed idee. U hoeft niet te denken dat dit veel geregel is, integendeel zelfs: als u via Wens Business Events boekt dan kunt u een groot deel van de organisatie laten uitbesteden. We bieden u graag hulp met het regelen van vervoer, lessen en skipassen. Daarnaast kunt u diverse accommodaties boeken inclusief een kok die speciaal voor uw groep kookt. Hoe handig is dat?!

Locatie

Bij Wens Business Events kunt u terecht voor een groepsreis wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. U huurt voor uw groep uw eigen chalet inclusief kok vanaf 15 tot maar liefst 400 personen. De accommodaties liggen op een toplocatie in het dorp of aan de piste. Hierdoor beleeft u de ultieme wintersportervaring, want u bevindt zich middenin het wintersportgebied.

Voordelen

Een groepsreis wintersport is niet alleen hartstikke gezellig. Het is ook nog eens hartstikke goed voor de groepsband. Als u met uw collega’s op wintersport gaat dan leert u de collega’s op een andere manier kennen. Na de wintersportreis zult u merken dat de motivatie en de productiviteit op de werkvloer stukken beter is. Kortom: alleen maar pluspunten, dus boek vandaag nog uw wintersport groepsreis.

Meer weten over groepsreis wintersport?

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen over een groepsreis wintersport? Stel ze dan gerust via de telefoon of mail aan onze specialisten. Natuurlijk kan het ook zijn dat u benieuwd bent naar de kosten van een wintersport weekend. Als dit het geval is dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.
 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2019
build by Mega Bite