Miniski

Wilt u een miniski organiseren met uw onderneming? Dan kunt u dit het beste door ons laten regelen. Al meer dan 15 jaar organiseren wij korte skivakanties voor bedrijven. Mocht u dit ook door ons willen laten regelen, dan kan dit al voor een groep vanaf 10 personen. Geef uw wensen bij ons aan en wij zullen vervolgens kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nou gaat om een privéhuis met kok of een luxe hotel aan de piste, het zal een onvergetelijke reis worden waarin alles tot in de puntjes is geregeld. Ons team is erg enthousiast en heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Dit blijkt ook uit het feit dat wij ieder jaar voor meer dan 200 bedrijven een miniski organiseren en wij dit zeer succesvol doen. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gemakkelijk een offerte op via onze website.

Een miniski regelen wij tot in de puntjes voor u

Een miniski door ons laten regelen? Dat betekent dat u zorgeloos een aantal dagen met uw collega's kunt gaan skiën. Of u nou voor een miniski busreis of een miniski vliegtuig wilt gaan, wij regelen het voor u. Een miniski is ideaal voor bedrijven die de teamsfeer willen verbeteren en er even lekker een aantal dagen tussenuit willen gaan. Ook wanneer u vanwege de drukte op het werk weinig tijd heeft om op wintersport te gaan is dit ideaal omdat u slechts een aantal dagen weg bent.

Waarom kiest u voor ons?

Een miniski in december of een andere maand laat u uiteraard door ons regelen, maar waarom is dit nou eigenlijk het geval? Mocht u zich dit afvragen, dan leggen wij dit graag aan u uit. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een zeer ervaren partij die al veel bedrijven heeft geholpen. Ons team is zeer enthousiast en regelt uw reis met veel passie en enthousiasme. Wij kunnen u al helpen vanaf een groep van 10 personen tot 400 personen. Zo hebben wij een prive catered chalet voor u tot onze beschikking, maar kunnen wij ook een mooi hotel voor u regelen dicht bij de piste. Zo kunt u gemakkelijk vanaf uw huisje de piste op.

Voordelen van een zakelijke miniski

Een zakelijke miniski zorgt voor de nodige voordelen. Zo kunt u er even lekker een aantal dagen tussenuit met uw collega's en kunt u volop genieten op de piste. Kiest u voor ons, dan wordt u volledig ontzorgt. Zo regelen wij uw vervoer, skiles, skipassen, materiaalhuur en eventuele andere uitjes. Dit kan al vanaf 295,- p.p en hierdoor behoort een miniski met bedrijf voor zeer veel ondernemers tot de mogelijkheden.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Contact met ons opnemen gaat zeer gemakkelijk via de website. Wij hechten zeer veel waarde aan het leveren van de beste service. Niet voor niets worden wij met een 9 gemiddeld beoordeeld.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite