Ski weekend

Een ski weekend organiseren? Doe dit via Wens Business Events. Wij verzorgen een ski weekend voor zowel kleine als grote groepen. Wij zijn de specialist in het organiseren van skireizen voor bedrijven. Dus moet u een personeelsuitje organiseren? En wilt u een keer iets anders doen dan bowlen, uit eten of dergelijke? Ga dan op ski weekend met uw collega’s.

Ski vakantie met een groep

Op ski vakantie met een groep? Wens Business Events helpt u graag met het organiseren van een onvergetelijk ski weekend. Wij vinden de geschikte accommodatie inclusief kok voor u. Daarnaast helpen we u bij het regelen van vervoer en het bestellen van skipassen. Als u dus aankomt kunt u dus vrijwel gelijk de piste op en genieten van de ski vakantie met uw groep. Natuurlijk zit de après-ski bar ook altijd nabij de accommodatie.

Locatie

Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië: in welk land wilt u uw ski weekend doorbrengen? Wij kunnen in deze landen uw skireis organiseren. U huurt voor uw groep uw eigen chalet met kok. Dit is mogelijk vanaf 15 tot maar liefst 400 personen. De short ski accommodaties liggen in het dorp of aan de piste. U bevindt zich dus op de perfecte locatie tijdens uw wintersportreis.Weekend skiën met uw collega’s

Wist u dat een weekend skiën met uw collega’s ook veel na de skireis kan opleveren? De banden worden namelijk hechter en na de skireis hebben werknemers meer motivatie en zijn ze een stuk productiever. Dit heeft weer een positieve invloed op de omzet. Kortom: een skiweekend is een echte investering voor uw bedrijf. Boek dus vandaag nog een weekend skiën met al uw collega’s en beleef nog binnenkort een onvergetelijke tijd met uw collega’s.

Ski weekend offerte

Heeft u na het lezen van dit verhaal ook helemaal zin gekregen in een ski weekend met collega’s? Als dit het geval is dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Hoe? Heel simpel: via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan zowel via de mail als telefoon voor u klaar en helpen u graag verder.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite