Wintersport weekend

Een wintersport weekend boeken? Doe dit via Wens Business Events. Wij verzorgen skireizen voor zowel kleine als grote groepen en we nemen de organisatie voor een deel uit uw handen. Ideaal dus als u een skireis moet organiseren voor uw collega’s bijvoorbeeld. We leggen u graag uit wat de voordelen zijn van het boeken van een wintersport weekend via Wens Business Events.

Lang weekend wintersport

Wilt u er lekker een paar dagen tussenuit? Terwijl u het gevoel heeft dat u weken weg bent? Boek dan een lang weekend wintersport. Leef u uit op de piste terwijl u skiet of snowboard en ga daarna los op de beste hits in de après-ski bar. Tijdens een wintersportvakantie beleeft u de tijd van uw leven. Ideaal om te doen met uw collega’s, want zo leert u uw collega’s op een andere manier kennen en zo worden banden sterker. Dit is weer goede voor de motivatie op de werkvloer, de productiviteit en dus de omzet.

Organisatie groepsreis wintersport

Bent u de aangewezen persoon die gaat over de organisatie van een groepsreis voor wintersport? Maak het uzelf dan niet te moeilijk, want wij bieden u graag hulp bij de organisatie. Wij kunnen u helpen met het regelen van vervoer, lessen, skipassen, bijzondere activiteiten en ga zo maar verder. Kortom: u staat er niet alleen voor, we helpen u graag een handje.Chalet

Voor een wintersport weekend kunt u bij Wens Business kiezen uit de volgende wintersport landen: Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Wens Business Events voorziet u hier o.a. van eigen privé catered chalets. U huurt voor uw groep uw eigen chalet met kok, dit kan vanaf 15 tot maar liefst 400 personen. De short ski accommodaties liggen in het dorp of aan de piste. Kortom: u verblijft op de meest perfecte locatie tijdens uw wintersport weekend.

Wintersport weekend offerte

We begrijpen dat u na het lezen van dit verhaal benieuwd bent geworden naar de kosten van een wintersport weekend. Als dit het geval is dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig en snel via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan zowel via de mail als telefoon voor u klaar en helpen u graag verder.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite