Vrijmibo

Na een zinderende wedstrijd met slechts een aantal stemmen verschil tussen de nummers een en twee, gaan wij vandaag bij Magnus een geweldig VRIJMIBO feest vieren!

Natuurlijk hebben wij de drie bijna-winnaars ook verblijd worden met een bezoek van het Wens Business team. En natuurlijk komen wij nooit met lege handen, met een gezellig Oktoberfest pakket kunnen deze bedrijven zelf een klein Oktoberfest organiseren, proost, of wel zum Wohl!

Wij willen alle deelnemers en stemmers enorm bedanken voor de deelname en het enthousiasme, wellicht tot volgend jaar tijdens de VRIJMOBO editie ’19 😉!


Nummer 1: Magnus

Jaaa ik heb een hele goede reden, bij Magnus houden we wel van een feestje (vooral van wintersportfeestjes) en heel vaak mag ik dat voor collega’s of relaties organiseren. En laat ik nou precies op 26 oktober 40 jaar worden. Als dat geen reden voor een feestje bij ons op kantoor is!

VRIJMIBO

Nummer 2: Aannemingsbedrijf J. Van der Windt B.V.

Wij al enige jaren via Wens Business Events een SUPER bedrijfsuitje hebben gehad. Zie onderstaande link voor het bewijs van de top sfeer die wij hebben tijdens de uitje: Facebook video En wij aankomend jaar weer via Wens naar Sölden gaan en dit jaar zelfs 2 chalets gaan gebruiken.


VRIJMIBO

Nummer 3: Fixico

onze werkplek tevens de beste locatie is voor een goede vrijmibo! Ons kantoor met rondom balkons biedt een geweldig uitzicht op het Rijksmuseum en centrum van Amsterdam, wat natuurlijk een toplocatie voor een feestje is. Daarnaast hebben wij bij onze start-up ondertussen 60 young professionals, van gemiddeld 26.5, werken die een Oktoberfest zeker tot een groot succes zullen maken. Na ons eigen Oktoberfest van vorige jaar, georganiseerd door onze Duitse collegas, verwachten wij dat er dit jaar nog wel een schepje bovenop kan! Oftewel, wij hebben al een groot deel van de ingredienten in huis om er een legendarische avond van te maken. Zien we jullie die 26e? Wij kijken er in ieder geval al naar uit! Gruss Gott


VRIJMIBO

Nummer 4: Puur Makelaars

Jaaaa wij willen heel graag een vrijmibo als mooie opwarmer voor onze skitrip in Fiss komende januari! Hier zullen jullie geen spijt van krijgen, als er collegas zijn die een mooi feestje kunnen bouwen, dan zijn wij het!! Elk jaar maken wij met alle Puur Makelaars een trip naar het buitenland en de grootste wens gaat nu uitkomen! Van harte welkom met de dirndles om een feestje mee te maken! Indien gewenst komen wij ook in Lederhose en Dirndles!


VRIJMIBO


 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2019
build by Mega Bite