Vrijmibo

Na het enorme succes van vorig jaar hebben wij besloten ook dit jaar weer onze dirndls uit de kast te trekken, bierpullen op te poetsen en de playlist met foute apres-ski muziek te uploaden…Zet een groot kruis in jouw agenda op vrijdagmiddag 1 november vanaf 16:00 uur, want dan vindt de Wens Business VRIJMIBO 2019 plaats!
Sinds enkele jaren is de term “ vrijmibo” een begrip geworden! De vrijdag middag borrel waar velen al vanaf het eerste wekkergeluid op maandagochtend reikhalzend naar uitkijken.

Maar wat dacht je van een vrijmibo met een oktoberfest tintje, stel je eens voor… Het is vrijdagmiddag klokslag 16.00 uur en alle Wens Business Events Mädls gekleed in Oostenrijkse Dirndls, verassen jou en collega’s met bier, pretzels en foute Duitse apres-ski muziek. Jetzt gehts los. Het weekend kan beginnen!

Op vrijdag 1 november 2019 komen wij misschien wel bij jullie op kantoor een waanzinnige VRIJMIBO organiseren. Vorig jaar hebben wij Magnus in Naarden verblijd met een über gezellige VRIJMIBO, de ietwat steriele kantine werd omgetoverd tot een heuse gemütliche stube en het bier vloeide rijkelijk! Het was een groot succes en daarom kunnen wij niet wachten op de volgende editie.

Wil je dat wij bij jullie een onvergetelijke VRIJMBO komen organiseren, let dan op!

Wat moet je doen?

  • Meld je aan via onderstaand formulier.
  • Laat ons weten waarom wij nou juist bij jullie lange moeten komen wees creatief, je mag fotos van jullie saai kantine, of juist een leuke video van jullie gezellige team ook opsturen om jouw motivatie kracht bij te zetten.
  • Wacht niet te lang, aanmelden kan tot uiterlijk 10 oktober.

En dan?

  • Na 10 oktober kan je je niet meer aanmelden en gaan wij uit alle aanmeldingen een selectie maken.
  • Deze selectie strijdt dan om de felbegeerde eerste plaats, de VRIJMIBO.
  • Let op; natuurlijk zorgen wij ook dat de nummers 2 en 3 (net als vorig jaar) goed in te watten worden gelegd.
  • De laatste week van oktober nemen wij contact op met de winnaars en zorgen wij dat de drie leukste beste mooiste creatiefste reacties op 1 november beloond worden!

Met dank aan:

Sonnema


VRIJMIBO

Kom graag bij ons langs

Naam:

Bedrijf:

Telefoon:

Email:


De Wens Business VRIJMIBO moet bij ons plaats vinden omdat…

Link naar motivatie video!:

Voeg een leuke foto toe:(max 4mb)


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2019
build by Mega Bite