Chalet Alber

Sankt Anton am Arlberg
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.3

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

131km

Gevorderde

123km

Expert

51km


Het chalet heeft een prachtige ligging. Skiërs met voldoende ervaring kunnen via het rodelpad tot vlak achter het chalet skiën. Vanaf het chalet is het enkele minuten lopen naar de Nasserein skilift. Voor het huis stopt de bus die elke 15 - 20 minuten naar de liften en het hart van Sant Anton rijdt. De woonkamer is op de eerste etage en sfeervol en ruim van opzet. De huisbar onder in het chalet is perfect om na het diner nog na te praten.

Het chalet is ruim opgezet en beschikt over 15 slaapkamers met eigen badkamer en faciliteiten. In totaal beschikt het chalet over 42 bedden. Tegenover het chalet kunt u na een dag op de piste heerlijk genieten in de sauna.

Aantal personen

Aantal bedden:42

Aantal kamers

  • 5 x tweepersoonskamer met eigen badkamer met douche
  • 1 x tweepersoonskamer met eigen badkamer met bad
  • 5 x driepersoonskamer met eigen badkamer met douche
  • 1 x driepersoonskamer met eigen badkamer met bad
  • 3 x vierpersoonskamer met eigen badkamer met douche

Specificaties

  • Aparte woonkamer en eetkamer
  • Gratis WiFi
  • Sauna

Vanuit Sankt Anton kunt u met de Arlbergskipas gebruik maken van 79 liften, die 280 km pistes ontsluiten in het altijd sneeuwzekere skigebied van Sankt Anton! Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden voor off piste skiën. Met de Arlbergskipas kunt u skiën in drie skigebieden. Allereerst Rendl, waar beginners en enigszins gevorderden rustig kunnen skiën. Zij kunnen ook terecht in het tweede gebied (Gampen-Kappal). Bekender is Valzig Valluga met zijn prachtige skigebieden. Vergevorderde piste skiërs en tiefschneebedwingers kunnen hier hun hart ophalen. Het Arlbergskigebied kan zich meten met de beste skigebieden in Europa: afwisselend en uitdagend voor gevorderden maar ook zeer geschikt voor beginners.

Sankt Anton heeft zich in een korte tijd ontwikkeld tot een florerend en mondain centrum voor de wintersport, met internationale bekendheid. U bent in Sankt Anton op de juiste plaats voor de altijd gezellige drukte met vele sfeervolle après-ski gelegenheden. De après-ski van Sankt Anton is vermaard en de Mooserwirt is een begrip in Oostenrijk en ver daarbuiten!

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite