Bus

bus-1435

Reizen terwijl je slaapt? Boek een royal class bus! Heeft het jullie voorkeur om met de bus naar de Alpenlanden te reizen, dan kunnen wij voor jullie een royal class bus reserveren. Jullie worden opgehaald bij het bedrijf of elke willekeurige plek die voor de groep het beste uitkomt, en vertrekken bijvoorbeeld ‘s avonds per royal class bus naar de sneeuw. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vliegtuig

vliegtuig-1443

Wil je snel en comfortabel naar de plek van bestemming, dan is het vliegtuig de beste optie. Iedereen weet ook dat vliegen een aanzienlijke negatieve impact heeft op het klimaat. Wij hebben besloten om voor alle vluchten die wij boeken automatisch de COuitstoot te compenseren.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Trein

trein-1436

Reizen met de trein is veilig, snel, ontspannend en je komt uitgerust op de plaats van bestemming aan. Bovendien is een reis per trein het meest duurzaam, dit komt onder andere doordat alle treinen rijden met elektriciteit opgewekt door waterkracht of groene stroom, zoals windenergie.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De short-ski naar de Alpen is gepland, nu is het nog de vraag hoe jullie het liefst naar de plaats van bestemming willen reizen. Uiteraard kunnen wij jullie ook hierbij van dienst zijn. Of je nu met een zeer kleine groep op reis gaat of met een grote groep, wij helpen  jullie graag bij de organisatie van de de reis.

Er zijn vier manieren om naar de Alpen af te reizen;

  • Vliegtuig
  • Bus
  • Trein
  • Of gewoon met de eigen auto....

Aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden, jullie vakantie begint immers al bij de reis.

Bus

Doordat een royal class bus van alle gemakken is voorzien en veel comfort en beenruimte biedt, komen jullie de volgende ochtend uitgerust op de bestemming aan. Het grote voordeel van een eigen touringcar is dat jullie worden opgehaald waar jullie willen en tot aan de deur van jullie accommodatie worden gebracht. De bus rijdt exclusief voor jullie groep, er zijn dus geen andere passagiers aan boord. Dit heeft ook als voordeel dat jullie met de chauffeur onderweg de stops kunnen afspreken en zelf de vertrektijd kunnen bepalen.

De tijd van een bustransfer van Nederland naar de Alpen varieert tussen de 12 en 14 uur. Uiteraard is er koffie en thee in de bus verkrijgbaar en kunnen jullie desgewenst zelf drankjes en snacks meenemen in de bus. Of kleed de bus aan in de huisstijl van het bedrijf, zo begint de pret al vanaf het moment van vertrek. De prijs van vervoer per royal class bus is afhankelijk van het aantal personen.

Vliegtuig

Uiteraard verzorgen wij niet alleen de vlucht, maar zorgen wij er tevens voor dat jullie van de luchthaven tot aan de voordeur van jullie accommodatie op de eindbestemming worden gebracht. Onze lokale chauffeur wacht jullie met een bordje met jullie bedrijfsnaam op in de aankomsthal van het vliegveld. Vanaf alle luchthavens kunnen wij transfers verzorgen.

Jullie vakantie kan beginnen!

Trein

Is de bestemming Oostenrijk, Zwitserland of Italië? Dan is de ideale reis per comfortabele nachttrein! 's Avonds vertrekken en de volgende ochtend heerlijk uitgerust aankomen in een prachtig, wit landschap! Voor de shortski bestemmingen werken wij samen met Nightjet, deze nachttrein rijdt dagelijks vanaf Amsterdam en Utrecht richting Oostenrijk. De Nightjet biedt vervoer aan op basis van 6-persoons slaapcoupés waarbij je gewekt wordt met een heerlijk ontbijtje of vervoer in een zitcabine. Vanaf het station van aankomst naar de accommodatie regelen wij lokaal vervoer die jullie voor de deur afzet.

Kortom: alles is er op gericht om jullie reis zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.
img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?