Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden


Verzekeringen

Als er vanuit het bedrijf een reis georganiseerd wordt, is de werkgever daarmee ook verantwoordelijk voor de werknemers en daarbij behorende verzekeringen. Wanneer medewerkers privé een doorlopende-, annulerings- en/of reisverzekering hebben, is deze niet dekkend in geval van een bedrijfsreis. 

Wil je als bedrijf goed verzekerd op reis gaan dan adviseren wij je zowel een groepsannuleringsverzekering, individuele annuleringsverzekering als groepsreisverzekering af te sluiten om voor vele ongemakken gedekt te zijn. Zeker de twee laatstgenoemde verzekeringen zijn belangrijk voor werknemers.

Het is mogelijk om via Wens Business Events onderstaande verzekeringen af te sluiten via  a.s.r. verzekeringen. (let wel; wij zijn slechts tussenpersoon en dus geen verzekeringsmaatschappij). De annuleringsverzekering kan direct bij de boeking worden afgesloten. Als de annuleringsverzekering later dan 7 dagen na de boeking van de reis wordt afgesloten, geldt er een beperking. Er worden in dat geval geen annuleringskosten vergoed als je de reis moet annuleren voor een verzekerde reden die al bekend was in de 3 maanden voordat de verzekering afgesloten werd.

Het is ook mogelijk om via ons een individuele verzekering af te sluiten. Via ons online registratiesysteem word je doorgestuurd naar de website van a.s.r. waar je zelf een verzekering af kan sluiten.Groepsannuleringsverzekering
Deze kortlopende annuleringsverzekering is een bedrijfsverzekering.
Onderstaande drie punten zijn verzekerd:
  • Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval met letsel van één van de verzekerde groepsleden (maximaal 100 personen ten opzichte van elkaar), als deze gebeurtenis zich voordoet binnen een periode van 2 maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, dan wel tijdens het verblijf.
  • Faillissement van het boekende bedrijf.
  • Uitvallen van de gehuurde accommodatie.

Kan de groep onverwachts niet op reis of moet de reis worden afgebroken?  En is dat vanwege één van de drie gedekte annuleringsredenen?
Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten. De premie is afhankelijk van de groepsgrootte.

Je kunt hier de dekking van de groepsannuleringsverzekering nakijken.

Premieoverzicht:
10 t/m 20 deelnemers 3,50% + 21% assurantiebelasting*
21 t/m 40 deelnemers 4,50% + 21% assurantiebelasting*
41 t/m 60 deelnemers 5,00% + 21% assurantiebelasting*
61 t/m 80 deelnemers 5,50% + 21% assurantiebelasting*
81 t/m 100 deelnemers 6,00% + 21% assurantiebelasting*

*+ € 4,24 poliskosten
 

Standaard annuleringsverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering van a.s.r. ben je goed verzekerd als de reis moet worden geannuleerd. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Deze kortlopende verzekering gaat in vanaf het moment dat deze is afgesloten. De premie is 5,5% van de reissom * + 21% assurantiebelasting. De verzekeringskaart van de standaard annuleringsverzekering geeft een samenvatting van de standaard annuleringsverzekering. Er wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden. Daar staat precies waarvoor je wel en niet verzekerd bent en wat je mag verwachten. Lees deze goed door!
*+ € 4,24 poliskosten
 


Optionele keuze: All-risk annuleringsverzekering
Bovenop de annuleringsverzekering kan de all-risk annuleringsverzekering worden afgesloten. Hiermee kan je een beroep doen op annuleringsredenen die niet onder de standaard annuleringsverzekering vallen. Je bent verzekerd als je je reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken om een aantoonbare reden die voor jou persoonlijk belangrijk is. Deze reden moet buiten jouw schuld en onvoorzien zijn. De verzekeringskaart van de standaard annuleringsverzekering bevat een link naar de algemene voorwaarden. In dit document vind je ook meer informatie over de all-risk annuleringsverzekering. De premie bedraagt dan 7,0% van de reissom * + 21% assurantiebelasting.
*+ € 4,24 poliskosten
 


Groepsreisverzekering 
De groepsreisverzekering is een kortlopende verzekering voor groepen die één of meerdere dagen binnen Benelux of Europa op reis gaan. Deze verzekering geldt voor de duur van de reis en vergoedt schade als je op reis bent. De verzekeringskaart van de kortlopende groepsreisverzekering geeft een samenvating. Deze verzekeringskaart bevat ook een link naar de algemene polisvoorwaarden. 

De kosten van deze verzekering bedragen per dag voor dekking in Benelux vs. Europa:

 
t/m 25 personen € 20,- tot  € 25,-
t/m 50 personen € 38,- tot € 47,50
t/m 75 personen € 55,- tot € 68,75
t/m 100 personen € 70,- tot € 87,50
Exclusief € 4,24 poliskosten.  

img-2788-1

Kan ik helpen?