Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden


MVO Beleid

MVO Beleidsverklaring – Wens Business Events
 
Bij Wens Business Events geloven we dat reizen de wereld opent voor iedereen, maar we erkennen ook onze verantwoordelijkheid om deze wereld te beschermen en te respecteren. Ons MVO-beleid is erop gericht om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarmee we werken, het milieu waarin we opereren en de reizigers die we bedienen.
 
Duurzaam Toerisme: Wij streven ernaar om onze reizen zo te organiseren dat ze de lokale gemeenschappen ten goede komen en de negatieve impact op het milieu minimaliseren. Dit betekent dat we samenwerken met lokale leveranciers, duurzame accommodaties promoten en onze klanten informeren over verantwoord reisgedrag. Tevens werken wij aan een strategisch plan om onze klanten pro-actief duurzamere keuzes te kunnen laten maken zonder daarmee afbreuk te doen aan de (reis) beleving.
 
Eerlijke Werkgelegenheid: We zorgen voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor al onze medewerkers, zowel hier als in de bestemmingen waarnaar we reizen. We streven ernaar om diversiteit en inclusie in onze organisatie te bevorderen. Daarnaast bieden we leer-werktrajecten aan, waardoor medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie.
 
Milieubescherming: We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We compenseren actief de CO2-uitstoot van de vluchten die we aanbieden en streven naar een volledige CO2-neutraliteit. Ook zorgen wij dat wij onze klanten pro-actief duurzamere reisalternatieven aanbieden. Daarnaast verminderen we het gebruik van plastic en nemen we actief deel aan milieubeschermingsinitiatieven.
 
Ondersteuning van Goede Doelen: Een deel van onze winst gaat naar de ANBI Stichting Let the Sunrise. Door deze bijdrage ondersteunen we hun missie en dragen we bij aan een betere wereld. Meer informatie over deze stichting kunt u vinden op:
https://www.letthesunrise.org
 
Educatie en Bewustwording: We zullen onze reizigers actief informeren over de culturen en gemeenschappen die ze bezoeken, en hen aanmoedigen om respectvol en verantwoordelijk te handelen tijdens hun reizen.
 
Continue Verbetering: Ons MVO-beleid is een levend document. We zullen regelmatig onze prestaties beoordelen en zoeken naar manieren om onze impact op de wereld om ons heen te verbeteren.
 
Wij geloven dat door het volgen van deze principes, we niet alleen een betere reiservaring kunnen bieden aan onze klanten, maar ook een positieve en blijvende impact kunnen hebben op de wereld.
 

lavina-1570

Kan ik helpen?