Skipas

skipassen-1

Alles van te voren geregeld, ook de skipassen!
Omdat jullie maar een paar dagen naar de Alpen gaan, willen jullie natuurlijk optimaal genieten van de tijd op de piste.


 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Materiaalhuur 

materiaal-1445

Niet alleen de skipas kunnen wij vooraf voor jullie reserveren, ook de huur van het benodigde ski-of snowboardmateriaal kan vooraf via ons online systeem gereserveerd worden!


 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Activiteiten

activiteiten-1

De organisatie is niet klaar bij het regelen van skipassen en materiaalhuur.
Sommige deelnemers willen graag een skiles boeken, of jullie willen als groep een restaurant reserveren of juist iets actiefs gaan doen.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Je hebt het als organisator vast al ervaren, de organisatie van een groepsreis is niet zo maar wat. Er komt meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht wordt.
Wij zijn er om je te helpen om niet alleen voor de deelnemers van de reis maar ook voor jou als hoofdboeker alles tot in de puntjes te regelen. Zodat ook jij terug kunt kijken op een geslaagde, maar vooral zorgeloze wintersportreis.

Wij kunnen helpen bij het vooraf organiseren van:

  • Skipassen
  • Materiaalhuur
  • Skilessen
  • Goodies & gifts
  • Rodelavond
  • Fakkeltocht
  • En nog veel meer!
En twee bijkomende pluspunten van het boeken van de reis bij Wens Business Events zijn:
  1. Gebruik van online registratiesysteem (tip!)
  2. Gratis deelname aan jaarlijkse ski-event

Skipas

Via ons online systeem kunnen jullie de skipassen vooraf reserveren, waarbij jij als hoofdboeker kunt aangeven vanaf welke dag de skipas kan ingaan en voor hoeveel dagen. Nadat alle bestellingen gedaan zijn zorgen wij ervoor dat de skipassen bij aankomst voor jullie klaar liggen in de accommodatie. Zo verliezen jullie geen kostbare skitijd door in de rij te staan bij de liftkassa. Iedereen kan via het online portaal individueel betalen of op de totaal factuur, alles gaat heel eenvoudig via dit systeem.

Zo hoef jij als hoofdboeker geen betaalverzoekjes rond te sturen!

Materiaalhuur

Je kunt heel makkelijk aangeven via het systeem om het gehuurde materiaal op factuur dan wel ter plaatse in de verhuurwinkel contant te voldoen. De verhuurder heeft alle benodigde gegevens al in het systeem gezet en zorgt dat alles voor je klaar staat! Je hoeft alleen nog maar je bestelde materiaal op te halen, ook dit scheelt je weer in je kostbare skitijd.

Andere voordelen van (vooraf) materiaal huren is dat je altijd gegarandeerd bent van het nieuwste materiaal, lage prijzen en goede service. Al onze verhuurders bieden een wissel service, dat houdt in dat je makkelijk van ski naar snowboard kunt switchen of naar een ander type ski's. Bij verschillende verhuurbedrijven zijn ook lockers beschikbaar, zodat je niet je materiaal mee hoeft te slepen naar je accommodatie.

Activiteiten

Als je met een (grote) groep reist, zullen de deelnemers zeer waarschijnlijk verschillende skiniveaus hebben. Wellicht hebben sommige deelnemers helemaal geen ski-ervaring. Wij werken samen met gerenommeerde skischolen om te zorgen dat ieder op zijn/haar niveau les krijgt. Dit gaat veelal op basis van een privéleraar waarbij de verschillende niveaus verdeeld worden over meerdere groepen.

Maar wat denk je van echte Alpen gemültichkeit; rodelen!
Een wintersportuitje is absoluut niet compleet zonder een traditionele rodel avond...  Jullie worden met busjes of liften naar een gezellige almhütte op de berg gebracht. Na een lekker diner zijn jullie klaar voor de afdaling per slee (oftewel rodel). Houd er rekening mee dat de enige remmen op deze slee echt je eigen voeten zijn! Even letterlijk de remmen los, en zo vlieg je met de rodel over de (meestal verlichte) rodel baan. Echt een waar spektakel, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Houden jullie het liever wat rustiger? Kies dan voor een fakkeltocht.
Jullie worden met sneeuwscooters of  gondel naar het topje van de berg gebracht of naar het startpunt van de wandeling. Vanaf daar lopen jullie met fakkels onder de prachtige sterrenhemel bergafwaarts richting het verlichte dal. De groep zal onder de indruk zijn van deze prachtige wandeltocht en zich verbazen over de absolute stilte, alleen de geluiden van de natuur zullen de rust verstoren

What about je eigen après-ski bar?
Wij regelen jullie eigen VIP après-ski bar in verschillende plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de Schirmbar in Sölden,  Baumbar in Kaprun, Bauer's SchiAlm in Saalbach, Seppi's,  de Cin-Cin of de Umbrella Bar in Gerlos.
Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit een VIP area zijn of helemaal exclusief af te huren.

The Game
De Game is een live speurtocht in Saalbach. Gewapend met je smartphone en een kaart ga je samen met je team van 4 à 5 personen op pad. Zoek uit waar Peter zijn Lederhosen heeft achtergelaten, hoe je aan een Bratwurst komt en waar je de Waldhorn kunt vinden. Beantwoord ondertussen Schnapps-vragen voor extra punten, want: alleen het team dat binnen een uur terug is met alle items én de meeste punten, wint eeuwige roem en eer – en uiteraard: Schnapps! (dit spel kan natuurlijk in elke willekeurige wintersportplaats gespeeld worden!).
bea8ee96-aae0-43ff-9e9e-9f45d7e1fe06-1

Kan ik helpen?