KEEP UP THE GOOD WORK !


Zorgeloos boeken

Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke en efficiënte online registratiesysteem. Dat scheelt jullie als organisatie van de reis veel tijd en voorbereiding. Als hoofdboeker heb jij de toegang tot het online registratiesysteem waarin jij alleen de gegevens van de reis kunt invullen die dan voor alle deelnemers zichtbaar zijn. Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld kun je de deelnemers uitnodigen om zich te registreren en hun persoonsgegevens en voorkeuren in te vullen. Het uitnodigingsbericht kun je uiteraard personaliseren!

Onze tool helpt je met de volledige planning en voorbereiding van jullie reis. Je vindt exact wanneer je gegevens aan moet leveren en wij regelen alles achter de schermen. In het registratiesysteem kan je ook aan de slag met de kamerindeling en vind je een overzicht van openstaande kostenposten. Ongeveer vier weken voor vertrek sluit jij als hoofdboeker het systeem af wanneer je zeker weet dat iedereen alles heeft ingevuld en gaan wij verder met de laatste voorbereidingen. 
 
Uiteindelijk krijgt iedereen een persoonlijke mail met alle informatie. De hoofboeker ontvangt ook alle vouchers, zo ontbreekt het je aan niets. Tot slot kan je ook de gegevens van de thuisblijvers downloaden. Zo heb je eventuele telefoonnummers bij de hand in geval van nood.

Kortom, alles is tot in de puntjes verzorgd!

De video legt je stap voor stap uit hoe jij optimaal gebruik kan maken van ons registratiesysteem!
 

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?