Jaarlijks organiseren we voor ongeveer 250 bedrijven een skitrip of incentive reis. Dat vinden we natuurlijk heel erg leuk om te doen, maar nog leuker vinden we het als we een mooie review krijgen van onze gasten.
Op deze pagina delen we graag onze reviews van een reis, een locatie of bestemming. 

Klanten zijn erg blij met ons

Uit 1212 beoordelingen krijgen wij dit gemiddelde voor service verlening van onze klanten!
8.9


logo-houthoff-1

Het was een fantastisch weekend en alles was zeer goed geregeld. Ook top dat de leiding altijd aanwezig was voor vragen. En de behulpzaamheid was uniek!!! Bedankt en hopelijk tot volgende keer!

Houthoff

logo-davidlewis-1

Wij zijn zeer te spreken over ieder persoon. Super vriendelijk, gastvrij en veel kennis over Serfaus en skigebied. De winterspelen en sneeuwballen spel waren zeer verrassend. Ik raad het elke grote groep (van meer dan 8 personen) aan om dit te doen. Teambuilding ten TOP !!

David Lewis Productions

logo-debrauw-1422

Een fantastische trip! Dank voor alle goede zorgen.

De Brauw Blackstone Westbroek

logo-merkecht-1

Ik vond de reis echt waanzinnig. Het programma en de faciliteiten waren waanzinnig geregeld. Alles verliep soepel en de invulling van het programma was perfect, niet te veel, niet te weinig en zeer leuke activiteiten.

Merk-Echt

logo-youngcapital-1

Afgelopen januari zijn we met 80 collega's vertrokken naar Saalbach, naar hotel Auwirt. Eenmaal in het hotel begon de pret onmiddellijk, het hotel overtrof onze verwachtingen en al het (veelal Nederlandse) personeel was uitermate vriendelijk. Ik spreek namens alle collega's als dit een onvergetelijk event was, waar Lusan en Kyle (de reisbegeleiding op locatie) een heel groot aandeel in hadden. Naast alle goede voorbereidingen zijn beide ook echte professionals op locatie en is niets ze te dol. Ze komen direct met oplossingen waar nodig, zijn onwijs vriendelijk en doen gezellig mee met onze collega's. Ik weet ook 100% zeker als we volgend jaar weer gaan skiën dat we dit zeker weer doen met Wens Business Events. 
 

Fien Jacobs, YoungCapital

logo-wit-site-1

Mensen vroegen me tijdens de reis vaak of dat niet super veel werk was, een skireis organiseren voor 73 mensen. Ik betrapte mezelf er steeds op dat ik antwoordde met dat dit heel goed meeviel, vooral door het feit dat het Wens Business team elk moment klaar stond om mijn vragen te beantwoorden – heel gemakkelijke tools voorhanden (offerte pagina, registratie platform etc.) die super klantvriendelijk en handig zijn. Voor mij voelde het aan als, sit back, relax and enjoy the organisation being done by Wens.

 

Gilles Luts

logo-interstage-1

Wij hebben een fantastische skitrip gehad met ons bedrijf, mede dankzij de goede organisatie van Wens Business Events! Ze hebben zich verplaatst in onze groep en daarbij behorende wensen. Van registratie tot aan terugkomst was alles perfect geregeld.
Ook de staf in het chalet heeft ons erg in de watten gelegd zonder heel zichtbaar te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!
 

Chantal Busscher, Interstage

brightcape-1

In enkele woorden is Wens Business Events goed voor een fantastische verzorgde sfeer, gezelligheid en gastvrijheid. Het ski-event was hierin een schoolvoorbeeld waarin een geweldig gezelschap gecombineerd werd met mooie gesprekken over actuele thema's, heerlijke afdalingen, geweldig eten en entertainment. Het was weer een eer en waar genoegen om hier bij aanwezig te zijn.

Serge Beniers, Bright Cape

ey-1

Het event was ontzettend goed georganiseerd en bovenal met heel veel energie, passie en enthousiasme gebracht. Het was mooi om de gezichten achter Wens beter te leren kennen, en het is nu nog maar extra bevestigd dat dit gewoon hét business event bureau is waar je mee wilt werken. Het was geslaagd, ik heb genoten en hoop nog eens met jullie 'het licht uit te mogen doen'.

René Carillo, EY

logo-wit-site-1

Wij waren enorm tevreden met de skireis. Mooi dat we dit – dicht op het wintersportseizoen – met jullie konden regelen.

Eversheds

Het was een prima hotel met bar zodat je lekker een biertje kunt drinken na het skien. Lekker centraal gelegen in het dorp. Dus kun je gemakkelijk nog even naar de kroeg of een restaurant.

Exact

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?