Je eigen privé hotel dat exclusief voor jullie groep beschikbaar is? Hoe geweldig is dat! Wij bieden de mogelijkheid om voor jullie wintersportreis je eigen hotel af te huren. Zo zijn er geen andere gasten in het hotel aanwezig waar je rekening mee moet houden, staat de hotel crew geheel tot jullie beschikking en kun je je eigen programma samenstellen zoals deze het beste past bij jullie groep.

Maar je kunt ook je eigen hotel zo "branden"dat het jullie eigen corporate uitstraling heeft, denk dan aan vlaggen, raamstickers tot aan je eigen logo op de bierviltjes. Je eigen Tiroleravond inclusief echte Dirndl's en Lederhosen met een Oostenrijkse band of DJ. 

Wij zijn trots op ons “exclusive partnership” met Hotel Auwirt by Wens Hotels GmbH. Deze samenwerking is fantastisch voor grote groepen vanaf 70 personen die graag een privé accommodatie op 4-sterrenniveau willen hebben in één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Daarnaast werken wij samen met een aantal partnerhotels in Oostenrijk die we op aanvraag exclusief kunnen huren.

Bestemming

Aantal personen

saalbach-hotel-auwirt-oostenrijk-1
Saalbach
120

Hotel Auwirt Zentrum ligt aan de voet van de Schattberg, op 100 meter van de skilift naar skigebied Saalbach-Hinterglemm. In het hotel zijn moderne en traditionele elementen op unieke wijze met elkaar gecombineerd. Het hotel ligt aan het begin van het voetgangersgebied en het centrum.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

*

Staat jouw ideale reis er niet tussen?

Dan maken we jouw reis toch helemaal naar wens!

Neem contact op

De wintersportmogelijkheden bij Wens Business Events

Als echte wintersportliefhebbers weten we precies waar een onvergetelijke wintersportreis aan moet voldoen. Daarbij begrijpen we dat wensen kunnen verschillen. Om die reden maken we altijd een voorstel op maat voor jullie shortski reis. Zijn er bijvoorbeeld mensen in de groep die nog nooit hebben geskied? Dan regelen wij de skilessen! Zijn er mensen die überhaupt niet willen skiën of snowboarden? Voor deze personen bieden wij alternatieve activiteiten aan. Met een grote groep uit eten? Ook dat regelen we. We nemen de organisatie uit handen zodat jullie zorgeloos op wintersport kunnen gaan met een groep collega’s.


Waarom Wens Business Events?

  • Ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsreizen 
  • Een ruime keuze uit accommodaties in top wintersportgebieden
  • Maatwerk reizen die altijd passen bij jullie wensen
  • Met ons online registratiesysteem verzamelen we efficiënt de nodige gegevens
  • Betaal altijd een eerlijke prijs voor wat je krijgt
 

Op wintersport met collega’s?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van wintersport voor bedrijven? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis voor wintersport, waarbij jullie aangeven wat de voorkeursdatum is om te vertrekken, hoe lang jullie weg willen gaan en hoeveel collega’s er mee gaan. Op basis van deze informatie maken wij een passend voorstel, waarbij we ook rekening houden met jullie budget waardoor jullie altijd gelijk weten waar jullie aan toe zijn.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Hiervoor kan je ons offerteformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Jullie ontvangen het reisvoorstel van ons nadat wij jullie wensen en ideeën besproken hebben.
Wij rekenen eenmalig € 40,- administratiekosten per groep.
Ja. Wij brengen een borg in rekening van € 50,- per persoon met een totaal van maximaal € 2500,-.
Ja, na de boeking vragen wij een aanbetaling van 25% van de reissom (met een minimum van €175,- per reiziger) op basis van het minimum vereist aantal personen. 
Kan je niet meer op reis? Dan kunnen wij voor jou een annuleringskostennota opstellen. Deze kan je dan eventueel bij je verzekeringsmaatschappij indienen om zodoende de gemaakte reiskosten te claimen. 
Na aanvraag ontvang je binnen 3 weken deze annuleringskostennota van onze administratie. Wens je de nota sneller te ontvangen dan kan je hiervoor een spoed aanvraag doen. Je ontvangt de annuleringskostennota dan binnen 3 werkdagen van onze administratie. Kosten voor deze spoedaanvragen bedragen eenmalig €30,-.
In overleg is het mogelijk om een bagageruimte te organiseren zodat je bij vroege aankomst/laat vertrek je bagage kunt stallen. Neem hiervoor graag contact met ons op.
Het is niet mogelijk om een (deel van) de boeking kosteloos te annuleren. Graag verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Bij de meeste accommodaties dien je om 10.00 of 11.00 uur uit te checken. Vergeet niet jullie kamersleutels in te leveren. 
Nadat jullie de reis bevestigd hebben, gaan wij het gewenste arrangement inboeken. Pas wanneer jullie de boekingsbevestiging hebben ontvangen is jullie boeking definitief.
Na het invullen van de borggegevens via ons systeem of email streven wij ernaar om binnen 15 werkdagen na thuiskomst de borg te restitueren. Indien er schade is gemaakt tijdens de reis kan dit langer duren. In dat geval dienen wij te wachten op een specificatie van de kosten van de schade.
lavina-1570

Kan ik helpen?