Wij, Wens Business Events, zijn professioneel en door onze wanderlust met elkaar verbonden om met onze down-to-earth & can-do mentaliteit onvergetelijke buitenlandse reizen te organiseren voor onze zakelijke relaties.                                  
                                  
Wij willen ons onderscheiden binnen de markt door actief te investeren in zakelijke vriendschappen. Binnen deze vriendschap staat het ontzorgen van de relatie centraal door het actief aanreiken van het totaalconcept van de organisatie (MICE).
Door onze gunfactor (HART-gedreven benadering) bewegen we klanten naar waardevolle vriendschappen en/of ambassadeurschap.                                 

Wens Business Events

Wens Business Events is een specialist in incentive- en personeelsreizen met meer dan 15 jaar ervaring in huis. Wij weten als geen ander hoe je een reis op de meest efficiënte manier organiseert.
Wij zien onszelf als partner en verlengstuk van jouw bedrijf en denken graag mee om je zakelijke doelstellingen te vertalen naar innovatieve personeels- en incentivereizen.

Profiteer dus ook van onze jarenlange ervaring!

Wij kijken graag samen met jullie naar wensen om jullie vervolgens goed te adviseren over een incentive- of beloningsreis. Na de inventarisatie van alle wensen maken wij een passend voorstel voor de groepsreis.
Met elkaar maken wij er een onvergetelijk trip van, of je nu kiest voor een teambuilding event in de Ardennen of stadsincentive in een luxe hotel.
Ons enthousiaste team staat klaar om jullie wensen te vertalen naar een unieke beleving.

whatsapp-image-2023-06-26-at-122418-1

Onze identiteit

Persoonlijke benadering
Maatwerk
Full-service

Hoe het begon

Op een zolderkamertje in huis, met enkel een computer, bureau en printer, begon het avontuur van Wens Business Events. Het was een tijd waarin thuiswerken nog niet zo geïntegreerd was als nu en terwijl de wasmachine in de hoek piepte, begon het nieuwe hoofdstuk.
 
Al snel werd Kristel toegevoegd als versterking en we verhuisden naar ons hoofdkantoor in Baarn. Niet lang daarna voegde Loes zich ook bij het team. Samen vormden we een dynamisch trio, vastbesloten om succes te behalen.
 
Onderweg naar succes ondervonden we de nodige hindernissen, maar met elke stap leerden we meer. We ontdekten innovatieve methoden om efficiënt en effectief te werken. We organiseerden succesvolle ski-evenementen voor onze klant. De nadruk lag, en ligt, op de persoonlijke touch waardoor elke ervaring uniek en memorabel is. Onze klanten worden niet alleen bediend, maar ook betrokken en verzorgd.

De reis ging verder

Op die zolderkamer in de winter van 2007 ontstond niet alleen een werkplek, maar een bron van inspiratie en vastberadenheid. Onze reis heeft ons in staat gesteld om ons portfolio uit te breiden met steeds meer wereldwijde bestemmingen. Van het betoverende IJsland tot het winterwonderland van Lapland, van het kleurrijke Marrakesh tot het historische Brugge en het bruisende Berlijn, we hebben onze reikwijdte vergroot en bieden nu een scala aan onvergetelijke bestemmingen.
 
Ons team is ook gegroeid en telt nu meer dan tien enthousiaste wanderlusters die gepassioneerd zijn om de meest unieke reizen samen te stellen. We hebben ons specialisme in shortski's voor bedrijven stevig gevestigd en kunnen ons oprecht shortski-specialist noemen.
 
Terwijl we onze horizon blijven verbreden, beseffen we dat duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in de reisindustrie. We zijn ons bewust van het feit dat we de verantwoordelijkheid hebben om onze impact op het milieu te minimaliseren en streven ernaar om duurzame praktijken te integreren in al onze activiteiten. We geloven dat duurzaamheid de toekomst is en streven ernaar om onze klanten reiservaringen te bieden die niet alleen onvergetelijk zijn, maar ook positieve effecten hebben op de bestemmingen die we bezoeken.
 

8219b3fe-c3ba-4bb5-bafc-796e1cada031-1

Wens Business Events ondersteunt Stichting Let the Sunrise

We vinden het belangrijk dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarmee bij te dragen aan een betere wereld. Dit is de reden dat we ervoor hebben gekozen om stichting Let the Sunrise te ondersteunen op financieel vlak. Het betekent in feite dat een deel van de winst van Wens Business Events aan de stichting wordt gedoneerd. 

Stichting Let de Sunrise heeft als doel het bevorderen van welzijn door middel van ecologische groei, waarbij mensen vanuit schrijnende situaties worden geholpen om naar een verbeterde, inspirerende en zonnigere toekomst te bewegen.

De stichting legt tevens de nadruk op duurzame rurale ontwikkelingshulp, waarbij ze zich specifiek richten op maatschappelijk-economische activiteiten die bijdragen aan de structurele groei van het inkomen. Bij Stichting Let de Sunrise is het streven om een positieve impact te hebben op het leven van mensen die het hardst hulp nodig hebben. Door de inzet voor ecologische groei en duurzame ontwikkeling streven ze ernaar om een positieve verandering teweeg te brengen, niet alleen op individueel niveau, maar ook op maatschappelijk en milieugebied.

Benieuwd naar onze visie? Kijk hier de video met impressie van een van de projecten:  https://www.youtube.com/watch?v=ai6OtZEAjh4

Meer info over deze stichting; https://www.letthesunrise.org

 

lavina-1570

Kan ik helpen?