Welkom op onze blogpagina. Met de artikelen op deze pagina willen we jullie inspireren en enthousiasmeren ter voorbereiding op jullie reis. Of gewoon artikelen delen die interessant zijn om te lezen.
schermafbeelding-2024-02-16-161124-1

Een artikel over duurzaam pioneren in de reisbranche

Al jarenlang staat Jeanet voor de uitdaging van duurzaam ondernemen, een kwestie die niet altijd eenvoudig is, vooral gezien de aanzienlijke impact van onze groepsreizen op het klimaat 🌏. Wat aanvankelijk als een struikelblok leek, bleek uiteindelijk een enorme kans te zijn! Persoonlijk en als Wens

1706459201736-1

Twijfels? Wintersport of toch liever een stedentrip?

Wij hebben dé perfecte oplossing ik (Jeanet) het persoonlijk gecheckt en geef 100% Wens Business Events b.v. succes garantie! 😊

schermafbeelding-2024-01-25-153305-1

Teamwork!

🌟✈️ Bij Wens Business Events op deze vrijdag: Terwijl Angelique wegdroomt tussen de sneeuwvlokken, betovert ze met enthousiasme onze winterse reizen. Ondertussen werkt Lavina aan het plannen van incentive reizen naar adembenemende (zonnige) bestemmingen. ❄️🌞

training-1

Een goed gesprek over Duurzaamheid

Bij Wens Business Events botsen onze passie voor wintersport en ons streven naar duurzaamheid soms… Toch zien we steeds meer dat het beeld van milieubelastende wintersporten aan het verschuiven is.     

122afdf8-a697-4576-9b1d-7628e96913f3-1

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK!

Omdat wij de targets van afgelopen jaar hebben gehaald, werden we beloond met een eigen incentive reis naar Gent! In het kader van weten wat we verkopen en hoe onze klanten een incentive ervaren werd de reis als een grote verassing gepland.  

youngcapitalnext-skireis-2023-21-1

Hoe Inclusief is de zakelijke skireis?

We krijgen steeds vaker het verzoek of we ook een wintersportreis kunnen organiseren waarbij we rekening houden met diversiteit en gelijkheid. Voor veel medewerkers is de jaarlijkse skitrip een hoogtepunt vol ontspanning en teambuilding.

image00011-1

Magisch Marrakesh

Heb ik gedroomd? Dat was mijn eerste gedachte die ik kreeg toen ik in het vliegtuig zat na een 58-uur durende incentive naar Marrakesh. Samen met een detacheringsbureau heb ik de hele andere kant van Marrakesh ontdekt. Wat een bestemming! Voor sommige bekend, maar eigenlijk ook onbekend. Iedere

danuser-190214111902-1

8 redenen om met je collega's op wintersport te gaan!

Heb je het jaarlijkse etentje met het bedrijf wel gezien? De bowlingcompetitie is ook al gestreden? Kortom, ben je toe aan iets nieuws? Ga dan met het hele personeel op wintersport als bedrijfsuitje!

incentive-naar-authentiek-malaga-1

Onze incentive naar authentiek Málaga!

De zonovergoten stad Málaga, gelegen aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, is een geweldige bestemming voor een korte maar onvergetelijke reis. Gedurende drie dagen hebben we de stad verkend, genoten van heerlijk eten en spannende activiteiten ondernomen.

lavina-1570

Kan ik helpen?