Chalet Arlberghohe

Sankt Christoph am Arlberg
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 9.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

130km

Gevorderde

122km

Expert

51km


Chalet Arlberghohe beschikt over 23 kamers variërend van 2 persoonskamers tot aan een aantal appartementen voor 6 personen. Alle kamers beschikken over hun eigen badkamer.

De dag begint goed met het verzorgde ontbijt in de Christoph-Stube. Deze sfeervolle Stube kijkt alvast uit over de piste terwijl jij geniet van verse broodjes en warme koffie. Trek de ski´s aan en pak de 4 persoons lift van de Christoph-Bahn. Deze brengt je snel naar boven om te genieten van het zeer uitgebreide skigebied van Ski Arlberg. Vanuit de apres-ski van Sankt Anton kun je tijdens de openingstijden van de pistes met gemak terug skiën tot aan de drempel van het chalet. Mocht het wat langer gezellig zijn, dan kun je altijd met de ski-bus of taxi (circa 10 minuten) terug naar het chalet.

Aantal personen

Aantal bedden:60

Aantal kamers

Chalet Arlberghohe beschikt over 23 kamers variërend van 2 persoonskamers tot aan een aantal appartementen voor 6 personen. Alle kamers beschikken over hun eigen badkamer.

Specificaties


Vanuit Sankt Christoph kunt u met de Arlbergskipas gebruik maken van 79 liften, die 303 km pistes ontsluiten in het altijd sneeuwzekere skigebied van Sankt Christoph! Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden voor off piste skiën. Met de Arlbergskipas kunt u skiën in drie skigebieden. Allereerst Rendl, waar beginners en enigszins gevorderden rustig kunnen skiën. Zij kunnen ook terecht in het tweede gebied (Gampen-Kappal). Bekender is Valzig Valluga met zijn prachtige skigebieden. Vergevorderde piste skiërs en tiefschneebedwingers kunnen hier hun hart ophalen. Het Arlbergskigebied kan zich meten met de beste skigebieden in Europa: afwisselend en uitdagend voor gevorderden maar ook zeer geschikt voor beginners.

Sankt Christoph is een echt kleinschalig wintersportdorp dat midden in het skigebied ligt. Het dorp zelf heeft niet veel faciliteiten, maar de après-ski van Sankt Anton is niet ver weg en met een kleine taxirit van 10 minuten sta je in de gezellige Mooserwirt. Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite