Chalet Berg Klause

Stuben
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons team



Piste informatie:

Beginner

131km

Gevorderde

123km

Expert

51km


Skichalet Berg-Klause ligt in het bergdorp Stuben am Arlberg. De skilift is enkele minuten lopen en het centrum van Stuben begint al bij uw deur.

Berg-Klause is een comfortabel en sfeervol Oostenrijks huis. Het heeft een heerlijke eet- en woonkamer waar je in Oostenrijkse sferen kunt genieten van het gezelschap. Daarbij heeft het chalet ook nog een heerlijke wellness-ruimte met sauna, infraroodcabine en heerlijke lounge om weer op te laden voor de volgende dag in de sneeuw!

De afstand tot de lift bedraagt ongeveer 150 meter, waarmee je directe verbinding hebt met het totale skigebied van St. Anton en Lech/Zürs, en 50 meter tot het gezellige centrum van Stuben.

Aantal personen

Aantal bedden:30

Aantal kamers


Specificaties


In dit dorpje blinken ze echter uit in gastvrijheid, qua prijs-kwaliteit zijn er ook weinig dorpen in de omgeving die aan Stuben kunnen tippen. Een ander groot voordeel van Stuben is de directe aansluiting op de pistes van St. Anton. Stuben is een rustig, romantisch Alpendorp, centraal gelegen in het Arlberg skigebied en een stuk voordeliger dan St. Anton.

Aan de noordkant van het dorp liggen twee korte oefensleepliften en aan de zuidkant bereik je via drie stoeltjesliften de Albona Grat (2400 m). Vanaf het middenstation ski je over een blauwe piste naar Alpe Rauz, van waar je met de Flexenbahn naar Zürs dan wel via de Valfagehrbahn naar Sankt Anton am Arlberg gaat.







Social media





Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite