Chalet Gretl

Serfaus
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Chalet Gretl heeft een centrale maar rustige ligging in Serfaus. Serfaus is een autovrij dorp en alleen op de zaterdag is het toegestaan om per auto uw chalet te bereiken voor het uit- en inladen van uw bagage. Er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden, al of niet overdekt, aan het begin van het dorp. U zult uw auto niet nodig hebben tijdens uw vakantie.

Dit goed onderhouden en typisch Tirolse chalet biedt veel sfeer en warmte. Alle kamers bieden een mooi uitzicht op de bergen van Serfaus en hebben een zonnige locatie aan de zuidzijde, Het chalet beschikt over meerdere balkons waar u heerlijk kan genieten van de zon na een dag op de piste. Of u duikt lekker de infrarood sauna in om de spieren te ontspannen na een dagje op de latten. Het chalet bestaat uit meerdere verdiepingen met in totaal 15 slaapkamers en badkamers. De grote gondels bevinden zich op 600 meter van het chalet, de halte van de ondergrondse metro ligt echter op 60 meter en brengt u in enkele minuten naar de gondels. Het centrum van Serfaus bevindt zich voor de deur van het chalet en de après-ski is op loopafstand.

Aantal personen

Aantal bedden:32

Aantal kamers

  • 10 x een tweepersoonskamer
  • 4 x een driepersoonskamer

Specificaties

  • Wifi
  • Skibergruimte incl. skischoen warmers
  • Zonnige ligging met prachtig uitzicht

Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat!  De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren.

De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt  poeder-sneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiß-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

Serfaus is het grootste dorp van het trio Serfaus, Fiss en Ladis. Auto’s worden waar mogelijk uit het centrum geweerd en de Romaanse klokkentoren waarborgt het dorpse karakter van de verder hypermoderne plaats. Een metro op luchtkussens vervoert wintersporters van en naar de voet van het skigebied.

De Apresski in Serfaus is ronduit goed te noemen. Na een lange dag skiën, treft men elkaar in de Patschi en in de George Pub blijft het vaak nog lang gezellig.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite