Chalet Jessica

Solden
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.6

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

70km

Gevorderde

45km

Expert

28km


Het chalet
Recht tegenover de Giggijochbahn en midden in het centrum ligt het mooie chalet Jessica. Liften, winkels en après-ski zijn dus op loopafstand.  Het heeft een gezellige en warme woonkamer waar je na het skiën heerlijk kan ontspannen. Dankzij de twee gletsjers in het mooie skigebied is hier een hoge sneeuwzekerheid. 

Kamers
Dit knusse chalet is geschikt voor 10 tot 12 personen. Het heeft een gezellige woonkamer en 1 tweepersoons slaapkamer op de begane grond en 4 tweepersoons slaapkamers met eigen faciliteiten en een extra 1-persoonskamer op de 1e verdieping.

Aantal personen

Aantal bedden:12

Aantal kamers

  • 5 x twee-persoonskamer met bad/douche en toilet (3 kamers met balkon)
  • 1 x één tot twee-persoonskamer met douche

Specificaties

  • Woon/eetkamer
  • Internet
  • In het centrum

Sölden is levendig en bruist van de activiteiten. Er worden internationale wedstrijden maar ook concerten georganiseerd en het skigebied wordt steeds van de nieuwste snufjes voorzien. De apres-ski begint al rond een uur of drie. 

Sölden heeft 148 km piste verspreid over twee skigebieden en goed toegankelijk door bergbahnen en skiliften.  

Het gebied rond Hochsölden (hoogste punt 2727 m) is met twee liften te bereiken. Het skigebied rond de Gaislachkogl (3058 m) bereik je met een cabinebaan. Vanaf de Gaislachkogl kun je over de piste naar het dorp skiën. Hochsölden is een hoteldorp dat op 2090 meter hoogte ligt.

Het dorp is per lift, per bus of met de auto te bereiken. Het skigebied van Hochsölden is bijzonder geschikt voor gezinnen. Op de uitgestrekte hellingen bij Gratl bevinden zich afwisselende routes waar iedere skiër zich absoluut kan vermaken. Voor de gevorderde skiërs liggen er 3 afdalingen met een hoogteverschil van bijna 1700m. Tevens zijn er goede tourskimogelijkheden. Deze regio is een sneeuwzeker skigebied dankzij de twee gletschers Rettenbach en Tiefenbach.

 Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite