Chalet Kelle

Fiss
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.5

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Dit prachtige skichalet, in de zomer van 2007 speciaal voor Wens Chalets gebouwd, ligt aan de voet van de piste, dichtbij de skiliften, de skiverhuur en de après-ski. Vanaf het chalet bereikt u het centrum van Fiss binnen 5 (loop) minuten.

Het huis beschikt over 12 ruime kamers, alle voorzien van douche en toilet. Haus Kelle heeft een gezellige stube als eet-/ woonkamer en daarnaast nog een aparte lounge / leeskamer. Onderin het chalet kunt u genieten van wellness: een sauna, een regendouche, een normale douche en een ligruimte met ligstoelen.

Aantal personen

Aantal bedden:42

Aantal kamers

  • 11 x twee- tot driepersoonskamer met douche of bad en toilet
  • 1 x tweepersoonskamer met douche of bad en toilet

Op aanvraag maximaal t/m 42 gasten mogelijk


Specificaties

  • Welness area
  • Aparte loungeruimte
  • Gezellige stube
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Aan voet van de piste
  • Gratis wifi
  • Balkon

Fiss is een leuk, keurig verzorgd dorp met een kerk uit de veertiende eeuw en beeldige Tiroolse huizen. Het charmante oude centrum van Fiss is werkelijk een plaatje! 

De omgeving van het wintersportdorp is niet minder mooi. Een goede manier om je te verplaatsen is over de loipes. Die kunnen soms best pittig zijn. De meeste gaan richting Ladis . Dat is een kleine wintersportplaats die ongeveer 200 meter lager ligt dan Fiss. Gemiddeld bevindt u zich in dit gebied op zo’n 1300 meter hoogte.

Fiss is een sneeuw- en zonzeker wintersportdorp met een charme om van te dromen. De Hexenalm is in de hele regio bekend en iedereen eindigt hier aan het eind van de skidag. Voor de liefhebbers is er in Hack's Kaller nog genoeg vertier na het diner.

Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat! De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren. De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt poedersneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiss-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

 

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite