Authentiek chalet gelegen in het bruisende centrum van Kirchberg. Kirchberg ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is geliefd en populair bij de Nederlandse wintersporter. Het is een veelzijdig dorp dat veel te bieden heeft voor skiliefhebbers en niet-skiërs.">

Chalet Schreder

Kirchberg
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

101km

Gevorderde

61km

Expert

17km


Op loopafstand van het gezellige centrum van Kirchberg ligt chalet Schreder. Dit chalet met een balkon rondom het huis ligt in het plezierige Kirchberg. De 8 slaapkamers, allemaal met eigen sanitair bieden plaats aan 16 tot 18 personen. Het chalet heeft authentieke zithoeken met ronde tafels. Hier kun je genieten van de geserveerde diners en lekker spelletjes spelen met z´n allen. Kirchberg heeft een levendig centrum met winkels, restaurants en bars. De apres ski is hier beroemd en berucht en er kan tot in de late uurtjes gedanst worden. 

Aantal personen

Aantal bedden:18

Aantal kamers

8 slaapkamers met eigen sanitair

Specificaties


Het dorp
Het relatief grote Kirchberg is onder Nederlanders erg populair. Begrijpelijk, want er is altijd wat te doen. Het middeleeuwse kerkje wordt omringd door tal van winkeltjes, hotels, restaurants en kroegjes. Kirchberg heeft een authentiek Oostenrijks voorkomen. Diverse gezellige Hütten en pisterestaurants zorgen voor de inwendige mens tijdens het skien. De après-skimogelijkheden zijn talrijk en berucht. De echte après-ski breekt aan het eind van de dag los onder aan de Fleckalmbahn en verplaatst zich uiteindelijk naar de dorpen om door te gaan tot in de vroege uurtjes.

Skigebied
Voor de beginners is er in Kirchberg een oefenweide. De rest van het gebied bereikt u met de Fleckenalmbahn, net buiten het dorp. U moet dan wel even met de skibus of de auto, maar dat bent u zo vergeten. De goede verbinding met Kitzbühel levert een enorm skigebied op met talloze kilometers piste. Kirchberg vormt samen met Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn het Kitzbühler Alpen skigebied. Dankzij grasbedekking tot op grote hoogte is een kleine laag sneeuw al voldoende om hier wintersport te beoefenen. Ook is er een ultramodern besneeuwingssysteem en onder andere daardoor sneeuwzekerheid van december tot april.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite