Activ Sunny Hotel Sonne

Kirchberg
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.5

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

101km

Gevorderde

61km

Expert

17km


Het hotel
Het is een comfortabel, groot viersterren hotel, rustig gelegen met uitstekende voorzieningen, dat geldt als een van de beste in Tirol. Het hotel heeft een overdekt zwembad, Finse sauna, Turks bad, stoomgrot en verwarmde skiopbergruimte. Tegen betaling kan er gebruikt worden gemaakt van de zonnebank, massage, schoonheidsbehandelingen, internethoek en casino. 
Een busje van het hotel rijdt in de ochtend om het half uur om u bij de lift af te zetten. Bij voldoende sneeuw is afdaling tot het hotel mogelijk. Het dorp is slechts op 5 minuten loopafstand te bereiken.

Voor een hapje en een drankje is er een elegante eetzaal, hotelbar, Stube en zonneterras.

  • Zwembad
  • Wellnesscentrum
  • Huisdieren toegestaan
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis WiFi
  • Familiekamers
  • Bar

Het dorp
Het relatief grote Kirchberg is onder Nederlanders erg populair. Begrijpelijk, want er is altijd wat te doen. Het middeleeuwse kerkje wordt omringd door tal van winkeltjes, hotels, restaurants en kroegjes. Kirchberg heeft een authentiek Oostenrijks voorkomen. Diverse gezellige Hütten en pisterestaurants zorgen voor de inwendige mens tijdens het skien. De après-skimogelijkheden zijn talrijk en berucht. De echte après-ski breekt aan het eind van de dag los onder aan de Fleckalmbahn en verplaatst zich uiteindelijk naar de dorpen om door te gaan tot in de vroege uurtjes.

Skigebied
Voor de beginners is er in Kirchberg een oefenweide. De rest van het gebied bereikt u met de Fleckenalmbahn, net buiten het dorp. U moet dan wel even met de skibus of de auto, maar dat bent u zo vergeten. De goede verbinding met Kitzbühel levert een enorm skigebied op met talloze kilometers piste. Kirchberg vormt samen met Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn het Kitzbühler Alpen skigebied. Dankzij grasbedekking tot op grote hoogte is een kleine laag sneeuw al voldoende om hier wintersport te beoefenen. Ook is er een ultramodern besneeuwingssysteem en onder andere daardoor sneeuwzekerheid van december tot april.Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite