Vervoer

U heeft een short-ski naar de Alpen gepland, nu is het nog de vraag hoe u het liefst naar de plaats van bestemming wenst af te reizen. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.. Of u nu met een zeer kleine groep op reis gaat of met een grote groep, wij helpen  u graag bij de organisatie van de de reis.

Er zijn vier manieren om naar de Alpen af te reizen;

- vliegtuig

- bus
- trein
- eigen vervoer

Aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden, want immers, uw vakantie begint al bij de reis...


 Vervoer per vliegtuig naar de wintersport

Wil je snel en comfortabel naar de plek van bestemming, dan is het vliegtuig de beste optie. Iedereen weet ook dat vliegen een aanzienlijke negatieve impact heeft op ons klimaat. Wij hebben dan ook besloten dat wij voor alle vluchten die wij boeken automatisch de CO2 uitstoot compenseren. Meer informatie hierover vind je hier.

Uiteraard verzorgen wij niet alle uw vlucht maar zorgen wij er tevens voor dat jullie van de luchthaven tot aan de voordeur van uw accommodatie op eindbestemming wordt gebracht. Onze lokale chauffeur wacht jullie met een bordje met jullie bedrijfsnaam op in de aankomsthal van het vliegveld.

Vanaf alle luchthavens kunnen wij transfers verzorgen.

Uw vakantie kan beginnen!


Reizen terwijl u slaapt? Boek een royal class bus!

Gaat u met de bus naar de Alpenlanden, dan kunnen wij voor uw bedrijf uw eigen royal class bus reserveren.

U wordt opgehaald bij uw bedrijf en vertekt ‘s avonds per royal class bus naar de sneeuw. Doordat een royal class bus van alle gemakken is voorzien en u veel comfort en beenruimte verschaft, komt u de volgende ochtend uitgerust op uw bestemming aan. Grote voordeel van uw eigen touringcar is dat u wordt opgehaald waar u wilt en tot aan de deur van uw chalet wordt gebracht.

Vaak kunt u ’s ochtends vroeg uw accommodatie nog niet betrekken, wij kunnen zorgen voor een uitgebreid ontbijt buffet in een van onze partner hotels. En ook al kunt u niet inchecken, bagage stallen en omkleden is bijna altijd mogelijk.  Na het ontbijt en het omkleden kunt u gelijk de berg op zodat u de hele dag kunt skien.

De tijd van een bustransfer van Nederland naar de Alpen varieert van 12 – 14 uur. Uiteraard is er koffie en thee in de bus verkrijgbaar en kunt u desgewenst zelf drankjes meenemen in de bus.

Prijs van uw eigen royal class bus is afhankelijk van het aantal personen.


 Met de trein op wintersport

Reizen met de trein is veilig, snel en natuurlijk ontspannend, u komt uitgerust op de plaats van bestemming aan. Bovendien is een reis per trein het meest duurzaam, dit komt oa doordat alle treinen rijden met elektriciteit opgewekt door waterkracht of Groene stroom (windenergie), In samenwerking met Treinreiswinkel verzorgen wij de best mogelijke treinreizen.

Gaat u naar Frankrijk dan is de rechtstreekse Sneeuw Thalys een comfortabele manier van reizen, vanaf de treinstations in Frankrijk is een lokale transfer mogelijk die u naar uw uiteindelijke plaats van bestemming brengt. De Sneeuw Thalys vertrekt iedere zaterdagochtend vanuit Nederland, u komt dan zaterdagmiddag op de plaats van bestemming aan. De terugreis kan op iedere zaterdag aan het einde van de middag met nog dezelfde dag aankomst in Nederland. Bestemmingen buiten Sneeuw Thalys of reizen op andere dagen kan snel en comfortable met reguliere Thalys en TGV.

De rijtuigen van (Sneeuw-) Thalys en TGV zijn voorzien van comfortabele stoelen die individueel verstelbaar zijn. Tijdens de reis kunt u ontspannen lezen, slapen of genieten van de mooie omgeving, zonder last te hebben van files of hinderlijke weersomstandigheden. In het buffetrijtuig kunt u genieten van o.a. koffie, thee of andere dranken, maar ook van broodjes, salades en warme snacks.
Kortom: alles is er op gericht om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.

Is uw bestemming Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Zuid-Duitsland dan is de ideale reis per comfortabele nachttrein: ?s Avonds vertrekken en de volgende ochtend heerlijk uitgerust aankomen in een prachtig, wit Alpen landschap!

Kiest u voor Oostenrijk als eindbestemming dan is de Alpen-Express de ideale verbinding. Deze nachttrein vertrekt iedere vrijdagavond vanuit de Randstad en rijdt rechtstreeks naar vrijwel alle Oostenrijkse wintersportbestemmingen. Iedere zaterdagavond rijdt de trein weer terug waarmee u op zondagochtend uitgerust weer terug bent in Nederland. Ook Italië is met Alpen Express heel goed bereikbaar, vanaf Innsbruck staan transfers klaar om u rechtstreeks naar uw accommodatie te brengen, uiteraard zorgen ze er ook voor dat u op terugreis weer tijdig naar Innsbruck wordt gebracht.

Kiest u voor Zwitserland of Zuid-Duitsland dan reist u het meest comfortabel met NightJet, deze nachttrein rijdt dagelijks vanuit Düsseldorf naar München en vanuit Hannover naar Basel en Zürich. De aansluitingen op deze trein vanuit Nederland zijn comfortabel met ICE/IC.

Aangezien de Nightjet dagelijks rijdt en ook nog andere verbindingen heeft (Innsbruck/Wenen) is dit ook een ideaal alternatief voor Alpen Express om gebruik van te maken of indien u slechts enkele dagen op wintersport wenst te gaan.


Met eigen vervoer naar de wintersport

Het meest vrij en flexibel bent u  wanneer u kiest voor een reis met eigen vervoer. De meeste wintersport locaties  liggen op 900 tot 950 km afstand van Utrecht, dus in 1 dag rijden zeker te doen.

Voor Oostenrijk en Zwitserland geldt een vignet plicht, op de meeste snelwegen in Frankrijk betaalt u tol. Meer informatie hierover vindt u op www.anwb.nl. Bij de reisbescheiden adviseren wij u over de te nemen route. 

Winterbanden zijn in de Alpenlanden maar ook in Duitsland verplicht. Vergeet u ook de  sneeuwkettingen niet mee te nemen?
Tevens adviseren wij u de Wegenwacht Europa Service (ANWB) of vergelijkbare verzekering af te sluiten, indien u onverhoopt met autopech aan de kant van de weg komt te staan.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite