Vervoer

U heeft een short-ski naar de Alpen gepland, nu is het nog de vraag hoe u het liefst naar de plaats van bestemming wenst af te reizen. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.. Of u nu met een zeer kleine groep op reis gaat of met een grote groep, wij helpen  u graag bij de organisatie van de de reis.

Er zijn vier manieren om naar de Alpen af te reizen;

- vliegtuig

- bus
- trein
- eigen vervoer

Aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden, want immers, uw vakantie begint al bij de reis...


 Vervoer per vliegtuig naar de wintersport

Wil je snel en comfortabel naar de plek van bestemming, dan is het vliegtuig de beste optie. Iedereen weet ook dat vliegen een aanzienlijke negatieve impact heeft op ons klimaat. Wij hebben dan ook besloten dat wij voor alle vluchten die wij boeken automatisch de CO2 uitstoot compenseren. Meer informatie hierover vind je hier.

Uiteraard verzorgen wij niet alle uw vlucht maar zorgen wij er tevens voor dat jullie van de luchthaven tot aan de voordeur van uw accommodatie op eindbestemming wordt gebracht. Onze lokale chauffeur wacht jullie met een bordje met jullie bedrijfsnaam op in de aankomsthal van het vliegveld.

Vanaf alle luchthavens kunnen wij transfers verzorgen.

Uw vakantie kan beginnen!


Reizen terwijl u slaapt? Boek een royal class bus!

Gaat u met de bus naar de Alpenlanden, dan kunnen wij voor uw bedrijf uw eigen royal class bus reserveren.

U wordt opgehaald bij uw bedrijf en vertekt ‘s avonds per royal class bus naar de sneeuw. Doordat een royal class bus van alle gemakken is voorzien en u veel comfort en beenruimte verschaft, komt u de volgende ochtend uitgerust op uw bestemming aan. Grote voordeel van uw eigen touringcar is dat u wordt opgehaald waar u wilt en tot aan de deur van uw chalet wordt gebracht.

Vaak kunt u ’s ochtends vroeg uw accommodatie nog niet betrekken, wij kunnen zorgen voor een uitgebreid ontbijt buffet in een van onze partner hotels. En ook al kunt u niet inchecken, bagage stallen en omkleden is bijna altijd mogelijk.  Na het ontbijt en het omkleden kunt u gelijk de berg op zodat u de hele dag kunt skien.

De tijd van een bustransfer van Nederland naar de Alpen varieert van 12 – 14 uur. Uiteraard is er koffie en thee in de bus verkrijgbaar en kunt u desgewenst zelf drankjes meenemen in de bus.

Prijs van uw eigen royal class bus is afhankelijk van het aantal personen.


 Met de trein op wintersport

‘s Avonds vertrekken en heerlijk uitgerust aankomen op de plaats van uw bestemming? Dan kiest u voor de trein!

Gaat u naar Frankrijk dan is de Ski Thalys een comfortabele manier van reizen, inbegrepen is een lokale transfer die u naar uw uiteindelijke plaats van bestemming brengt. De Ski Thalys vertrekt iedere zaterdagochtend vanuit Nederland, u komt dan zaterdag avond op de plaats van bestemming aan.

De rijtuigen van de Thalys zijn voorzien van comfortabele stoelen die individueel verstelbaar zijn. Tijdens de reis kunt u ontspannen lezen, slapen of genieten van de mooie omgeving, zonder last te hebben van files of hinderlijke weersomstandigheden. In het buffetrijtuig kunt u genieten van o.a. koffie, thee of andere dranken, maar ook van broodjes, salades en warme snacks.
Kortom: alles is er op gericht om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.

Kiest u voor Oostenrijk als eindbestemming dan kunnen wij voor u de Skitrein reserveren. Dit is een nachttrein vertrekkende op vrijdagavond heen en op zaterdagavond vanuit de Alpen weer retour. Wilt u slechts een aantal dagen op wintersport, dan kunnen wij voor u de City night line boeken, deze vertrekken op iedere willekeurige dag van de week. Reizen met de trein is veilig, snel en natuurlijk ontspannend, u komt uitgerust op de plaats van bestemming aan.


Met eigen vervoer naar de wintersport

Het meest vrij en flexibel bent u  wanneer u kiest voor een reis met eigen vervoer. De meeste wintersport locaties  liggen op 900 tot 950 km afstand van Utrecht, dus in 1 dag rijden zeker te doen.

Voor Oostenrijk en Zwitserland geldt een vignet plicht, op de meeste snelwegen in Frankrijk betaalt u tol. Meer informatie hierover vindt u op www.anwb.nl. Bij de reisbescheiden adviseren wij u over de te nemen route. 

Winterbanden zijn in de Alpenlanden maar ook in Duitsland verplicht. Vergeet u ook de  sneeuwkettingen niet mee te nemen?
Tevens adviseren wij u de Wegenwacht Europa Service (ANWB) of vergelijkbare verzekering af te sluiten, indien u onverhoopt met autopech aan de kant van de weg komt te staan. Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2019
build by Mega Bite