Verzekerd op reis

Wanneer u vanuit het bedrijf een reis organiseert bent u als bedrijf zijnde ook verantwoordelijk voor de werknemers en de daarbij behorende verzekeringen. Wanneer medewerkers een privé een doorlopende- annulerings- en/of reisverzekering hebben dan is deze verzekering niet geldig op deze reis. Wilt u als bedrijf goed verzekerd op reis gaan dan adviseren wij u een groepsannuleringsverzekering- + een individuele annuleringsverzekering en een groepsreisverzekering. Deze laatste twee zijn het belangrijkste voor uw werknemers.

Het is mogelijk om via Wens Business Events onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. De annuleringsverzekering dient bij boeking afgesloten te worden. Als u de annuleringsverzekering later dan 7 dagen na het boeken van uw reis afsluit, geldt er een beperking. U krijgt dan geen annuleringskosten vergoed als u de reis moet annuleren voor een verzekerde reden die al bekend was in de 3 maanden voordat u de verzekering afsloot.

Wij bieden uw groep ook de mogelijkheid om zich individueel via het registratiesysteem bij ons te verzekeren, reis- en/of annuleringsverzekering. Wanneer u één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er € 3,50 poliskosten in rekening gebracht.

Voor al uw vragen omtrent covid-19 en verzekeringen verwijzen wij u door naar de vraag-en-antwoord website van de Europeesche verzekeringen.


Groepsannuleringsverzekering
Deze kortlopende groepsannuleringsverzekering is een bedrijfsverzekering. Slechts drie dingen zijn er verzekerd:
  • Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van één van de verzekerde groepsleden (max 100 personen ten opzichte van elkaar), als deze gebeurtenis zich voordoet binnen een periode van 2 maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, dan wel tijdens het verblijf.
  • Faillissement van de groep.
  • Uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing, blikseminslag of storm (niet voor tenten).


Kan de groep onverwachts niet op reis of moet de reis worden afgebroken? En is dat vanwege één van de drie gedekte annuleringsredenen? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten. De premie is afhankelijk van de groepsgrootte. U kunt hier de dekking van de groepsannuleringsverzekering nakijken.

Premieoverzicht:
10 t/m 20 deelnemers 3,50% + 21% assurantiebelasting*
21 t/m 40 deelnemers 4,50% + 21% assurantiebelasting*
41 t/m 60 deelnemers 5,00% + 21% assurantiebelasting*
61 t/m 80 deelnemers 5,50% + 21% assurantiebelasting*
81 t/m 20 deelnemers 6,00% + 21% assurantiebelasting*

*+ € 3,50 poliskosten
 

Standaard annuleringsverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Deze kortlopende verzekering gaat in vanaf het moment dat deze is afgesloten. De premie is 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting. In de algemene voorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.


Allrisk-annuleringsverzekering
Wanneer u de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kunt u niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag u zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom + 21% assurantiebelasting.
 


Groepsreisverzekering 
Deze groepsreisverzekering is een kortlopende verzekering voor groepen die één of meerdere dagen binnen Europa op reis gaan. Deze verzekering geldt voor de duur van de reis en vergoedt schade als je op reis bent. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

De kosten van deze verzekering bedragen:

 
t/m 25 personen € 25,-
t/m 50 personen € 47,50-
t/m 75 personen € 68,75
t/m 100 personen € 87,50
Exclusief € 3,50 poliskosten Prijzen zijn per dag

Reisverzekering
De reisverzekering vergoedt schade als u op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal of een ongeval. De kortlopende reisverzekering geldt voor de duur van de reis.Wij kunnen tot een dag voor vertrek voor u een reisverzekering afsluiten. 
Een individuele reisverzekering kost EUR 2,95 per persoon per dag + EUR 3,50 poliskosten.
Deze verzekering is inclusief personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en wintersportdekking. 
In de polisvoorwaarden staat uitgebreid wat wel en niet is verzekerd.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2023
build by Mega Bite