Verzekerd op reis

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Wanneer u één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig
€ 3,50 poliskosten in rekening gebracht.


Groep annuleringsverzekering

In samenwerking met de Europeesche verzekeringen hebben wij een speciale groepsannuleringsverzekering samengesteld. Voor 5% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Standaard annuleringsverzekering

Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Allrisk-annuleringsverzekering

Wanneer u de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kunt u niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag u zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Reisverzekering

Wij kunnen tot een dag voor vertrek voor u een reisverzekering afsluiten. De kosten bedragen € 2,95 p.p.p.d. Dit is de reisverzekering comfort incl: geneeskundige kosten, personenhulp, bagage, ongevallen en skiën/snowboarden.

Schade Logies Verblijven

Deze verzekering dekt de schade, wanneer u tijdens uw verblijf per ongeluk iets beschadigt in het chalet, hotel of appartement. Dit geldt voor een bedrag vanaf € 25,00 tot maximaal € 2.500,00 per verblijf. De premie voor deze verzekering is: 1,5% van de accommodatieprijs + 21% assurantiebelasting.


De annuleringsverzekering dient 7 dagen na de boekingsbevestiging afgesloten te worden. Sluit u de annuleringsverzekering op een later af dan worden bestaande ziekten, blessures etc. uitgesloten. Wij bieden uw groep ook de mogelijkheid om zich individueel via het registratiesysteem bij ons te verzekeren, reis- en/of annuleringsverzekering. In de bijlage treft u meer informatie omtrent onze verzekeringen.

Algemene voorwaarden Europeesche Groepsannuleringsverzekering

Algemene informatie Europeesche annuleringsverzekering + all risk


 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2018
build by Mega Bite