Begin met een bezoek aan de bruisende stad Brussel, de hoofdstad van België en de thuisbasis van de Europese Unie. Bezoek de Grote Markt, het Atomium en geniet van de vele restaurants en bars in de stad. Proef de beroemde Belgische chocolade en bier in Brugge, het "Venetië van het Noorden", met haar prachtige grachten en middeleeuwse architectuur. Ga naar Gent, de stad van de kunsten, en bewonder de indrukwekkende kastelen en musea, of geniet van een boottochtje op de rivier de Leie. En natuurlijk mag een bezoek aan de historische stad Antwerpen niet ontbreken. Hier kun je de beroemde diamantwijk bezoeken en genieten van de vele winkels, restaurants en bars. Maar België heeft nog veel meer te bieden! Maak een fietstocht door de Vlaamse Ardennen, proef de culinaire hoogstandjes van de Waalse keuken, bezoek de beroemde kerstmarkten in de winter en geniet van de vele festivals en evenementen gedurende het hele jaar. Kortom, België is een klein land met een rijke geschiedenis, cultuur, gastronomie en natuurlijke schoonheid. Kom en ontdek deze prachtige bestemming en laat je inspireren door alles wat België te bieden heeft. Bon voyage!
actieve-ardennen-1

Laat je verassen door het prachtige landschap met de bossen, vele riviertjes en kleine dorpjes van de Belgische Ardennen. Natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuurzoekers kunnen genieten van de rust in één van de mooiste streken van Europa.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

actief-antwerpen-1

Brussel mag dan wel de hoofdstad van België zijn, maar Antwerpen is zonder twijfel de hoofdstad van de mode en het entertainment. In de stad aan de Schelde vind je een combinatie van historische en moderne architectuur, talloze clubs, bars en shops, interessante musea en galerijen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

beleefd-brugge-1258

Brugge, ook wel het Venetië van het Noorden, is slechts enkele uren verwijderd van Nederland en is daarmee een prachtige nabijgelegen bestemming voor een incentive. De historische binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en verwondert iedere bezoeker.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

*

Staat jouw ideale reis er niet tussen?

Dan maken we jouw reis toch helemaal naar wens!

Neem contact op
lavina-1570

Kan ik helpen?