Bijzonder Bilbao

Bilbao is de grootste stad in het Spaanse Baskenland en is gelegen aan de noordkust van Spanje. Het toerisme is meer en meer in opkomst in deze stad en de oude haven heeft plaatsgemaakt voor het Guggenheim museum en tal van gezellige restaurantjes. De stad ademt de Spaanse cultuur en biedt een mix van natuur, architectuur en gastronomie. De stad ligt langs de Santiago de Compostela en is daarnaast ideaal te combineren met de wijnstreek La Rioja en San Sebastian! La Rioja staat bekend om haar heerlijke wijnen en er zijn ontzettend veel wijnhuizen die een bezoekje waard zijn. San Sebastian is een bekende badplaats met een prachtige kustlijn.

Wat wij vinden dat jij niet mag missen in Bilbao:
  • Breng een bezoek aan het Guggenheim Museum
  • Proef de pintxos tijdens een rondleiding door de stad
  • Geniet van een prachtig uitzicht over de stad vanaf Mount Artxanda
  • Ontdek de prachtige wijnstreek La Rioja en een bezoek aan Marques de Riscal mag niet worden overgeslagen
  • Combineer Bilbao met San Sebastian
  • Fiets door de stad met een gids en ontdek alle highlights
  • Ontdek San Sebastian vanaf het water tijdens een tocht met een catamaran

Spanje

Spanje, het land van zon, zee, flamenco en tapas. Dit prachtige land heeft zoveel te bieden voor een geslaagde incentive!
 

Waarom kiezen voor Wens Business Events?

Persoonlijk contact
Tot in de puntjes geregeld
Incentives volledig op maat

Bezoekers bekeken ook...

cultuurrijk-athene-1

De Griekse hoofdstad Athene; de stad van de Olympische spelen, Griekse oudheden en talloze culturele bezienswaardigheden. Athene kent veel verschillende vervoersmogelijkheden, wij kunnen de metro aanbevelen want hiermee ben je zo in alle uithoeken van de stad, maar al wandelend adem je de sfeer!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

beleefd-brugge-1258

Brugge, ook wel het Venetië van het Noorden, is slechts enkele uren verwijderd van Nederland en is daarmee een prachtige nabijgelegen bestemming voor een incentive. De historische binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en verwondert iedere bezoeker.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

charmant-rome-1

Rome, de stad die op je bucketlist moet staan! De stad ademt historie, elke hoek en plein herbergt een schat aan eeuwenoude gebouwen. In deze stad raak je dus nooit uitgekeken. Verken Rome te voet, op de fiets, op de Vespa of per oldtimer en laat je verrassen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reviews

logo-deloitte-1419

Wens Business zorgde ervoor dat een reis voor 75 mensen voelde als een reis die je boekt voor 1 persoon. Van start tot einde word je perfect ondersteund en ze zijn op elk moment bereikbaar. Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden.

Deloitte België

logo-houthoff-1

Het was een fantastisch weekend en alles was zeer goed geregeld. Ook top dat de leiding altijd aanwezig was voor vragen. En de behulpzaamheid was uniek!!! Bedankt en hopelijk tot volgende keer!

Houthoff

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?