Hoe Inclusief is de zakelijke skireis?

We krijgen steeds vaker het verzoek of we ook een wintersportreis kunnen organiseren waarbij we rekening houden met diversiteit en gelijkheid.
Voor veel medewerkers is de jaarlijkse skitrip een hoogtepunt vol ontspanning en teambuilding.

youngcapitalnext-skireis-2023-21-1 Toch rijzen er vragen: wat als je niet drinkt? Of als skiën nooit tot je mogelijkheden behoorde? Ga je dan wel mee of is deze skitrip slechts voor de mensen die de berg afknallen? Maar sluit je dan niet een hele groep medewerkers uit?
Deze bezorgdheden zorgen ervoor dat bedrijven serieus gaan nadenken over inclusiviteit van een skitrip.

Werkgevers ondernemen actie door diversiteitscommissies op te richten en anonieme sollicitatieprocedures te hanteren omdat de tijden veranderen en bedrijven zich daardoor moeten aanpassen aan een diverse samenleving. Flexibiliteit en openheid zijn cruciaal om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Moet de jaarlijkse skitrip dan afgeschaft worden of kun je met een alternatief programma invulling geven aan inclusiviteit?

Inclusiviteit tijdens de wintersport betekent dat iedereen, ongeacht hun achtergrond, vaardigheidsniveau of fysieke mogelijkheden, de kans moet krijgen om van deze geweldige ervaring te genieten.
Of je nu een doorgewinterde pro bent die de zwarte pistes bedwingt of een beginner die voor het eerst op de latten staat, of juist helemaal niet de berg opgaat maar geniet van de prachtige omgeving.

Wij hebben in de verschillende bestemming programma’s klaar liggen met dagactiviteiten. Denk aan een sneeuwschoenwandeling, een workshop Apfelstrudel bakken, een op maat gemaakte city game of een bezoek aan Salzburg of Innsbruck. Maar we organiseren ook jullie eigen après-ski party of juist een mooi uitgeserveerd diner.

"Versterk de bergervaring: Laat ons je skitrip met geweldige teambuilding verrijken!"
Inclusiviteit is de sleutel tot het ware wintersportplezier!

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?