Onze incentive naar authentiek Málaga!

De zonovergoten stad Málaga, gelegen aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, is een geweldige bestemming voor een korte maar onvergetelijke reis. Gedurende drie dagen hebben we de stad verkend, genoten van heerlijk eten en spannende activiteiten ondernomen.


incentive-naar-authentiek-malaga-1

Onze reis begon vroeg in de ochtend op Schiphol Airport, waar we verzamelden om 04.00 uur. Na een comfortabele vlucht van ongeveer drie uur, arriveerden we rond 11.00 uur in Málaga. Onze accommodatie voor deze reis was het Novotel Suites Malaga Centro, een modern hotel gelegen in het hart van de stad. Na het inchecken waren we klaar voor onze eerste kennismaking met de lokale gastronomie. We genoten van een gezamenlijke tapas lunch, waarbij we konden proeven van verschillende traditionele Spaanse gerechten.

Na de lunch maakten we een ontspannende boottocht langs de kust van Málaga, waar we vanaf het water konden genieten van prachtige uitzichten op de stad en de zee. Drankjes werden geserveerd aan boord, wat zorgde voor een extra vleugje verfrissing. 's Avonds dineerden we in het populaire restaurant Kaleido, waar we werden verwend met heerlijke mediterrane gerechten en een gezellige sfeer.

Op de tweede dag begonnen we vroeg met een stevig ontbijt onderweg, omdat we een opwindende activiteit gepland hadden: canyoning in Marbella. We werden begeleid door ervaren gidsen en hadden de kans om prachtige natuurlijke landschappen te verkennen, waarbij we abseilden, sprongen en zwommen door de canyons. Tijdens de activiteit genoten we van een smakelijke lunch, bereid met lokale ingrediënten. Het was een adrenalineverhogende ervaring die ons dichter bij de natuur bracht.

's Avonds stond er een heerlijk diner op het programma bij Bodegas El Pimpi, een bekend restaurant met traditionele Andalusische gerechten. We proefden lokale specialiteiten en genoten van de levendige sfeer van de stad.

Op onze laatste dag in Málaga begonnen we met een ontspannen ontbijt in het hotel. Na het uitchecken was het tijd om afscheid te nemen van deze prachtige stad. We vertrokken naar de luchthaven van Málaga en na een korte vlucht kwamen we in de middag aan op Schiphol Airport. Terwijl we terugkeken op onze geweldige ervaringen in Málaga, waren we gevuld met mooie herinneringen en een verlangen om ooit weer terug te keren naar deze bruisende stad.

Málaga heeft ons betoverd met zijn mix van cultuur, culinaire hoogstandjes en avontuurlijke mogelijkheden. Het was een reis die ons de veelzijdigheid van deze Spaanse parel liet zien en ons liet proeven van de unieke charme van Málaga.

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?