TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK!

Omdat wij de targets van afgelopen jaar hebben gehaald, werden we beloond met een eigen incentive reis naar Gent! In het kader van weten wat we verkopen en hoe onze klanten een incentive ervaren werd de reis als een grote verassing gepland.
 

122afdf8-a697-4576-9b1d-7628e96913f3-1 De voorpret begon al op kantoor met mysterieuze appjes van een onbekende afzender die ieder afzonderlijk ontving, alle berichten waren de oplossing naar onze bestemming … dat dachten we.
Als ervaren reisplanners willen wij graag van te voren weten waar we naar toe gaan, hoe we ons moeten voorbereiden en welke kleding we mee kunnen nemen! Maar nee, onze mysterieuze informant liet niets los en zelfs op het station wisten we niet welke trein we mochten nemen. Dat we duurzaam zouden gaan reizen werd pas op het allerlaatste moment bekend omdat we verzamelden op een spoor van station Amersfoort. De trein vertrok in de richting van Antwerpen waar we, na het oplossen van weer een rebus, uitstapten op station Lokeren. Hier stonden fantastische Vespa scooters voor ons klaar om vervolgens via een prachtige route te arriveren op onze eindbestemming: GENT !

We werden verwend met een heerlijk verblijf in het Pillows Hotel in hartje centrum. Gent is een ruimdenkende en hippe cultuurstad, die we op een ludieke en eigenwijze manier hebben ontdekt.
Op de mountainbikes met een gids die ons niet de standaard highlights van de stad liet zien maar juist de creatieve spots en street-art, lopend door de stad met aanwijzingen in de gouden enveloppen op zoek naar onze diner locaties (met recht een running dinner) en met de kajak over de Gentse wateren.

De laatste dag bracht ons naar Antwerpen. Hier zijn we naar de Chocolate Nation geweest voor een chocolade workshop. Je raadt het al, hier worden 9 vrouwen natuurlijk heel blij van! Een snel bezoek aan het centrum van Antwerpen mocht natuurlijk niet ontbreken dus in een sneltreinvaart op de E-step of taxi door de stad waarna we met de trein weer terug naar Amersfoort gingen.

Gent heeft ons verrast met zijn mix van cultuur, culinaire hotspots, actieve mogelijkheden en de Gentse gezelligheid. Het was een reis die ons de veelzijdigheid van de stad heeft laten zien en laten proeven van de Gentse charme.
bea8ee96-aae0-43ff-9e9e-9f45d7e1fe06-1

Kan ik helpen?