8 redenen om met je collega's op wintersport te gaan!

Heb je het jaarlijkse etentje met het bedrijf wel gezien? De bowlingcompetitie is ook al gestreden? Kortom, ben je toe aan iets nieuws? Ga dan met het hele personeel op wintersport als bedrijfsuitje!

danuser-190214111902-1 De volgende pluspunten van dit uitje gaan jou helpen om je baas te overtuigen om met zijn allen op wintersport te gaan:
1. Je leert elkaar op een andere manier kennen
Doordat je met alle collega’s in een nieuwe setting samenkomt, leer je elkaar op een andere manier kennen. Neem bijvoorbeeld even de tijd om die ene collega die je op het werk weinig spreekt, te leren kennen tijdens het wachten in de skilift. De wintersport kan voor leuke verrassingen zorgen! De collega die tijdens de lunch vaak stilletjes voor zich uit kan staren, gaat ineens los in de après-ski. Of de collega die zogenaamd overal goed in is, blijkt helemaal niet te kunnen skiën. Tijdens de wintersport zul je verschillende kanten van je collega’s leren kennen, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!

2. De werkgever krijgt nieuwe inzichten over zijn personeel
Ook de werkgever kan zijn personeel beter leren kennen tijdens de wintersport. De werkgever komt in een andere omgeving in contact met zijn personeel. Samen met het personeel ontbijten in de ochtend, of juist een borrel drinken in de après-ski. De werkgever kan hierdoor nieuwe inzichten krijgen over het personeel en wie zij zijn buiten het werk.

3. Het harde werken wordt beloond!
Met het hele team werken jullie hard voor het bedrijf. Dag in, dag uit staan jullie voor het bedrijf klaar! De enorme inzet verdient een fantastisch bedrijfsuitje, in plaats van het standaard jaarlijkse etentje! Ga met zijn allen op een korte wintersport! Wat is er nou leuker dan dat?

4. Wintersport werkt ontspannend en is gezond
Na al dat harde werken verdienen jullie een beetje ontspanning. Terwijl je in een heerlijk zonnetje de berg af skiet, kan je alle werkstress en druk van het afgelopen jaar even loslaten. Een beetje ontspanning is natuurlijk nooit verkeerd! Daarnaast is het ook nog eens gezond. Je bent de hele dag in beweging en vooral in de buitenlucht te vinden. Nu denk je vast: maar de après-ski dan? Ook après-skiën is goed voor je: lachen, bewegen en zingen zijn gezond!

5. Teambuilding, maar dan net even anders
De teambuildingsactiviteiten, wie kent ze niet. Tijdens de wintersport zul je ook een vorm van teambuilding ervaren, maar op een veel leukere manier dan de standaard trainingen! Je raapt elkaar op wanneer je valt, deelt mooie ervaringen met je collega’s en kan elkaar helpen om verder te komen. Onbewust bouw je hierdoor een sterkere band met elkaar op en deze teamspirit zal zich ook na afloop van de wintersport voortzetten!

6. Brainstormen met een fantastisch uitzicht
Op welke manier kun je nou beter vergaderen dan in de sneeuw met een fantastisch uitzicht over de bergen? Jullie zullen hier samen tot de beste ideeën komen!

7. Gewoon heel erg leuk!
Al met al, naast alle bovenstaande pluspunten, is een wintersport als bedrijfsuitje natuurlijk gewoon heel erg leuk! Na de reis zullen jullie allemaal vol energie en motivatie weer terugkomen op het werk.

8. Wens Business Events neemt alle zorg uit handen!
Wij regelen alles voor jullie en nemen alle zorg uit handen! Wil je meer weten over een wintersport als bedrijfsuitje? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen een fantastische wintersport voor jullie regelen!
bea8ee96-aae0-43ff-9e9e-9f45d7e1fe06-1

Kan ik helpen?