Wereld Milieudag 🌍

Vandaag op Wereld Milieudag 🌍 is het een uitgelezen moment om extra stil te staan bij duurzaamheid in onze reizen.

1712860758204-1 We richten ons steeds meer op het verduurzamen van onze reizen. We zien dat steeds meer bedrijven zelf het initiatief nemen om met de bus of trein te reizen in plaats van met het vliegtuig, wat natuurlijk geweldig is! Wij proberen ook minder het vliegtuig aan te bieden en meer de trein of bus.
(Hebben jullie onze post al gezien over de VIP Bus van Besseling Travel? πŸ˜‰) Daarnaast werken wij nauw samen met lokale leveranciers en streven we ernaar om de activiteiten op reis ook een stuk duurzamer te maken!
Dit zijn belangrijke stappen, maar we zijn er nog lang niet. We blijven ons continu verbeteren, samen met onze partners en klanten.

Om hierin door te pakken hebben we intern een team opgezet dat regelmatig samenkomt om nieuwe duurzaamheidsdoelen te bespreken en te implementeren. Een belangrijke partner in onze duurzaamheidsreis is Floor Meeder van Etiquet. Dit team heeft regelmatig overleg met Etiquet en krijgt dan een actielijst met doelen. Tijdens deze stand-ups bespreken we de voortgang en eventuele obstakels. Volgende week zitten wij weer de hele ochtend samen om de missie en visie te bespreken en nieuwe duurzaamheidsdoelen te stellen. πŸ™Œ

Etiquet is een duurzaamheidsstudio die MKB-bedrijven helpt om een positieve impact te maken en hun plek te vinden in de nieuwe, duurzame economie. Samen met Etiquet werken we aan nog veel meer initiatieven om onze impact op het milieu te verkleinen.

hashtag#WereldMilieudag hashtag#Duurzaamheid hashtag#GroeneToekomst hashtag#Teambuilding hashtag#IncentiveReizen hashtag#ZakelijkeWintersport hashtag#Teamspirit hashtag#Etiket hashtag#DuurzameReizen
img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?