Chalet Christoph heeft de perfecte locatie om geen moment van de pistes te missen. Volledig ski-in & ski-out. Met de befaamde Mooserwirt op nog geen 5 minuten lopen en een gezellige woon/eetkamer is dit chalet een geweldige keuze.">

Chalet Christoph

Sankt Anton
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

131km

Gevorderde

123km

Expert

51km


Chalet Christoph heeft de perfecte locatie om geen moment van de pistes te missen. Volledig ski-in & ski-out. Vanuit het chalet brengt de gemakkelijke piste ´Osthang 3´ je naar beneden. Hier wachten de Galzigbahn en de Gampenbahn om je omhoog te brengen. Aan het einde van de dag ski je naar je voordeur. Het dorpscentrum van Sankt Anton is 15 minuten lopen. Met de gratis bus duurt het 3 minuten. Voor de fanatieke apres-ski gangers is de alombekende Mooserwirt maar 5 minuten lopen.

Het ruim opgezette chalet beschikt over 7 comfortabele slaapkamers. De kamers hebben een heerlijk balkon die uitkijkt over het mooie gedeelte van Sankt Anton: Moos en Rendl.  Door de gunstige ligging kan je hier heerlijk van de zon genieten. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en wc.  Tevens hebben sommige kamers een eigen zitje in de kamer. 

Aantal personen

Aantal bedden:17

Aantal kamers

7 slaapkamers met badkamer

Specificaties

  • Maximaal 17 personen
  • Ski-in & Ski-out
  • Voldoende parkeerplekken
  • Groot en zonnig balkon
  • Gratis Wifi

Vanuit Sankt Anton kunt u met de Arlbergskipas gebruik maken van 79 liften, die 280 km pistes ontsluiten in het altijd sneeuwzekere skigebied van Sankt Anton! Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden voor off piste skiën. Met de Arlbergskipas kunt u skiën in drie skigebieden. Allereerst Rendl, waar beginners en enigszins gevorderden rustig kunnen skiën. Zij kunnen ook terecht in het tweede gebied (Gampen-Kappal). Bekender is Valzig Valluga met zijn prachtige skigebieden. Vergevorderde piste skiërs en tiefschneebedwingers kunnen hier hun hart ophalen. Het Arlbergskigebied kan zich meten met de beste skigebieden in Europa: afwisselend en uitdagend voor gevorderden maar ook zeer geschikt voor beginners.

Sankt Anton heeft zich in een korte tijd ontwikkeld tot een florerend en mondain centrum voor de wintersport, met internationale bekendheid. U bent in Sankt Anton op de juiste plaats voor de altijd gezellige drukte met vele sfeervolle après-ski gelegenheden. De après-ski van Sankt Anton is vermaard en de Mooserwirt is een begrip in Oostenrijk en ver daarbuiten!

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite