Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden


VZR Garant

Zorgeloos genieten met VZR Garantiefonds

Wanneer je een reis boekt bij Wens Business Events ben je verzekerd van een veilige en beschermde boeking door onze deelname aan het VZR Garantiefonds.
Doordat wij aangesloten zijn bij het VZR Garantiefonds loop je niet het risico bij faillisement dat je het reeds betaalde bedrag helemaal kwijt bent. Het VZR Garantiefonds neemt in geval van faillisement of surseance van betaling de zorgen van jullie over en zorgen dat je van de reeds geboekte reis kunt blijven genieten of, wanneer jullie al op reis zijn, gewoon de reis kan voortzetten.

Natuurlijk kent elke garantie zijn grenzen. Daar zijn we graag vooraf open over. Op de deelnemerspagina van de website van VZR Garant staat duidelijk omschreven op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.
Kijk hiervoor op de website www.vzr-garant.nl.

Wanneer diensten door financieel onvermogen van Wens Business Events niet worden verleend, kun je rechtstreeks contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

lavina-1570

Kan ik helpen?