Chalet Demlhof

Finkenberg
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.5

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

40km

Gevorderde

66km

Expert

30km


Chalet
Het chalet Demlhof is gelegen in het centrum van Finkenberg op loopafstand van de liften. Heeft u geen zin om te lopen? De lokale shuttle bus zet u graag voor de liften af. Bij goede sneeuwcondities kunt u zelfs terug skien tot aan de voordeur. Dit sfeervolle ruim opgezette chalet beschikt tevens over een grote tuin. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht.

Kamers
Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten en hebben een mooi balkon. De woon/eetkamer met grandioos uitzicht wordt gekenmerkt door haar authentiek Oostenrijkse stijl.

Aantal personen

Aantal bedden:28

Aantal kamers

  • 4 x driepersoonskamer met douche en toilet
  • 8 x tweepersoonskamer met douche en toilet

Specificaties

  • Tuin / terras op het zuiden
  • Gratis wifi
  • Aparte woon- en eetkamer
  • Vrijstaand chalet met mooi uitzicht

Dorp
Finkenberg is een vriendelijk, sfeervol wintersportdorp dat haar Alpencharme heeft weten te behouden. Het dorp ligt op 840 meter hoogte en telt slechts 1.500 inwoners. De omgeving is hier schitterend. De liften die vertrekken vanuit het centrum brengen u naar het hart van het Zillertal. Bij de liften vindt u tevens een aantal goede apres- ski mogelijkheden waar u van vroeg in de middag tot diep in de nacht volop kunt genieten van de apres-ski. Mocht u hier niet genoeg aan hebben, dan bent u in 5 minuten in het bruisende Mayrhofen.

 

Skigebied
Het skigebied Ski Zillertal 3000 is ontstaan uit de aaneenschakeling van de skigebieden van Mayrhofen, Finkenberg, Hippach en Lanersbach en is het grootste deelskigebied in het Zillertal. Het gebied is voor de beginnende en gevorderde wintersporter uitstekend te doen. Ieder deelgebied heeft zijn eigen charme doordat ze van oudsher van elkaar gescheiden waren. Dat geldt ook voor de dorpen. Het grote Mayrhofen staat bekend om de après-ski en heeft veel voorzieningen, terwijl je dieper het dal in bij Tux meer traditionele dorpjes hebt. Vanuit Finkenberg komt u uit in skigebied Penken. Evenals de aansluitende skigebieden en het op zichzelf staande skigebied Ahorn, biedt Penken een bonte verzameling blauwe en rode pistes. Overzichtelijke afdalingen zo breed als autobanen, ideaal terrein voor de doorsnee skiër. Ook snowboarders kunnen in dit gebied uitstekend uit de voeten met de aanwezigheid van een funpark.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite